Reppulin Arien

Nimi: Ninni
Syntynyt: 3.7.2004 
Sukupuoli: narttu
Väri: Domino
Koko: Keskikokoinen
Lonkat: A 
Silmät: terveet tutk. syyskuu/05  
Polvet: terveet 

Luonne: Ninni (Reppulin Arien) on erittäin reipas ja vilkas pentu. Mitään Ninni ei pelkää, oudoille asioille vähän muristaan ja sitten tutustutaan. Ulkona saa hyvin lenkkiä kun Ninnille kelpaa sitten kaikki maan antimet kivistä lähtien mitä nyt suuhunsa voi laittaa. Hampaitaan Ninni käyttää myös ja tällä saralla onkin hiukan opeteltavaa. Muuten Ninni on erittäin ihmisläheinen, tykkää olla sylissä ja kainalossa voi ottaa pienet torkut. Ninni tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja innolla tutustuu kaikkiin niin ihmisiin kuin toisiin koiriinkin. Ninniä seuratessani tässä laumassani se taitaa hyvin koirien elekielen ja tulee hyvin ymmärretyksi laumassa. Ninni on sijoitusnarttuni, joka on jo uudessa kodissaan ja on sinne sopeutunut hyvin.

Laumani vanhimmat nartut Donna ja Doora rupesivat oksentamaan Ninnille ruokansa Dinan kanssa sitten leikittiin olantakaa ja niistä tulikin heti hyvät ystävät.

Ninnillä ilmeni myös mukava piirre ehkä uuden harrastuksen alku, nimittäin se ryhtyi uimaan vesikupissa. Näinhän ilmeni Dinan uintiharrastus aikoinaan ja nyt Ninni teki samalla tavalla.

Ninni uitti kupissa tassunsa ja puhalteli ja pärisytti kuplia ja yritti ottaa niitä kiinni. Työnsi päänsä kuppiin ja kun se ei tietenkään mahtunut uimaan kupissa lopulta kaatoi kupin ja niin oli huoneen lattia uima-altaana. Mitkään kiellot eivät saaneet Ninniä uskomaan ettei vesikuppi ole uima-allas. Laitoin pesuhuoneeseen pesuvadin, siihen vettä, jossa neiti sitten sai lutrata mielin määrin ja näin purkaa energiansa. Ninni tosiaan uitti tassunsa siellä, hyökkäili vatia kohti ja hyppäsi siihen ja työnsi päänsä veden alle puhallellen kuplia ja sitten kuplat kiinni. Voi kuinka sillä oli hauskaa. Näin sai Ninni purettua energiaansa ja nukkumaan meni tyytyväinen pentu. Tulevaisuudessa näemme tuleeko Ninnistä uimamaisteri, voisi olettaa että tulee.Tänä kesänä on Ninni suorittanut uimamaisterin tutkinnon ja nauttii uimisesta täysin siemauksin. Läheiseen saareen muutaman sadan metrin matkan Ninni ui rannasta veneen perässä matkalla noukkien vesikasveja ja jahdaten airoista lentäviä vesipisaroita. Ninni todella nauttii vesileikeistä ja uimisesta. Energiaa neidillä riittää kun uintireissun jälkeen saaressa saa juosta ja Ninnillä vauhtia riittää. 

Harrastukset: Hevostallilla puuhailu.

Saavutukset: Näytt.EH juniori lk.

Arvosteluita: 

Lahti 24.4.2005 Tuomari Kari Granaas Hansen jun.lk. EH
”Oikein miellyttävä ja kaunis narttu. Hyvä pää ja etenkin mittasuhteet. Normaalit kulmaukset. Hyvä luustoltaan. Liikkuu erittäin hyvin. Kehittyy hyväksi mutta tarvitsee enemmän aikaa.” 

Terveys: Ninni on viettänyt nyt 10 vuotta tervettä koiran elämää. Synnytys meni sujuvasti ilman ongelmia samoin pentujen hoito. Hyvä emä erittäin tunnollinen.  Ninni eli täysin terveen elämän , siihen asti kunnes 12vuotiaana karkasi pihalta toisen koiran kanssa , kuukausien toiveet ja etsinnät eivät tuottaneet tulosta, ja oletettavasti Ninni on menehtynyt reissullaan. Ninniä ei ole löydetty ja se ei palannut kotiin. 

Jälkeläiset: Ninnillä on 2 pentuetta , toiset minun kennelissä ja toiset yksityisesti. Yksi kivesvikainen uros. Hammaspuutoksia ei ole tavattu ja purennat ok. Ninnin moni jälkeläinen on jo siirtynyt tuonpuoleiseen, syinä on ollut äkillinen sisäinen verenvuoto, kasvain ja sydän asiat. Jällkeläiset ovat eläneet 14-15vuotiaiksi. Yhdellä pennulla joka kuoli hiukan yli 12 vuotiaana tutkimusten jälkeen diagnosoitiin DM , joka oli lopetuksen syy. Muuten ovat eläneet terveinä elämänsä.