Villi-Joikhu Tehopakkaus

Nimi: Fedja
Syntynyt: 16.7.2001
Sukupuoli: uros
Väri: musta, vaalein merkein
Koko: –
Lonkat: A
Silmät: terveet
Polvet: terveet

Luonne: Fedja on rauhallinen ja lempeä. Seurallinen ja ystävällinen sekä ihmisille ja eläimille. Reipas, innokas ja aktiivinen. Nauttii luonnossa liikkumisesta ja eväiden syömisestä. Oppii nopeasti uutta. Fedja asuu Kirkkonummella. Tarjotaan siitokseen. Fedjalla on kolmet jälkeläiset. Fedja ei rähise toisille uroksille, itseään puolustaa toki , mutta ei ole aloittava osapuoli. Fedjan perheessä on myös Fedjan poika ja pojanpoika eli 3 urosta ,eikä pojilla ole ollut ongelmia.

Harrastukset: Fedja harjoittelee Koirakoulussa tottelevaisuutta.

Saavutukset: Virallinen näyttely 26.1.2003 Turku Nuorten lk. /2, Katselmus 13.4.2002 Kontiolahti Pentu lk. 1/2
Katselmus Helsinki 20.3.2005  Avo urosten 1/2Tuomari: Outi Pikkarainen. Katselmus Helsinki 22.4.2007 AVO2 1/2 Tuomari: Eine Lepistö.Arvosteluita:

Virallinen näyttely 4.8.2002, Somero, Nina Karlsdottir:
”Hyvä tyypillinen maskuliininen pää, jossa hyvä kuono-osa, suuret korvat, riittävä kaula. Hyvä selkä ja kulmaukset. Hyvinmuotoutunut rintakehä. Hyväkarvainen häntä, hyvä askelpituus. Hännän tulisi rullata paremmin liikkeessä.”

Katselmus 13.4.2002, Kontiolahti, Riitta Lumiluoto:
”Erittäin hyvät mittasuhteet. Hyvä selkälinja, erittäin hyvät kulmaukset, hyvä pää. Liikkuu hyvin ja miellyttävä luonne.”

Katselmus Helsinki 22.4.2007 Eine Lepistö: ” 5,5vuotias kevyehkö uros. Mittasuhteet oikeat. Hieman kapea kallo. Erittäin hyvät takakulmat. Vahva selkä, hieman laskeva selkälinja. Turkki ei ehkä parhaimmillaan tänään. Liikkuu kevyesti kun haluaa liikkua. Kehätottumus ei pahitteeksi. Hauska ja ystävällinen luonne. ” 

Katselmus Koli 18.4.2010 Anneli Hämäläinen. ” Hyvän tyyppinen , oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä pää. hieman vaaleat silmät. Riittävät kulmaukset. Liikkuu hieman ahtaasti takaa. Hyvä turkki. Murahtaa vieraan katsoessa hampaita.” 


TERVEYS

Fedja on 13v. vuotta. Terve koira, jolla ei ole ilmennyt elämänsä aikana sairauksia. Silmät on tarkistettu muutaman kerran ja toistaiseksi todettu terveiksi. Viimeksi Syyskuussa/09. Fedja nukkui pois 30.11.2014 ollessaan 13v ja 4kk vanha. Siihen asti oli elänyt elämänsä terveenä. Syy Fedjan pois menoon oli aivokasvain joka aiheutti epileptisen kohtauksen ja mitään hoitoa kasvaimeen ei ollut.

Jälkeläiset: Fedjalla on kolmet jälkeläiset, kaksi muussa kennelissä v.04 ja 05 ja yhdet minulla v.08. Pentuja on tarkistettu pevisa-tarkastuksissa kiitettävä määrä  ja kaikki ovat olleet silmiltään terveitä ja A tai B lonkkaisia.  Kivesvikaisia jälkeläisiä ei ole. Pennut ovat olleet terveitä, osa on jo poistunut taivaan kotiin ja yhden vei petoeläin ja parilla on ollut kasvain syynä.

Sisarukset: Olleet terveitä.