Villi-Joikhu Elämän Eväät

Nimi:Yoko
Syntynyt: 10.1.2018
Sukupuoli: narttu
Väri: Parkki valkoisin merkein
Koko: Kookas
Lonkat: B/B
Silmät: Terveet 
Polvet: Terveet 0/0

Luonne: Yoko on sijoitusnarttuni , joka asustelee Lohjalla perheessä, jossa on kissa, aikuiset ja 4 lasta. Siis vilkkaan elämän keskellä. Yoko on reipas, villi ja energinen, erittäin ihmisläheinen, hampaankäyttäjä, omatahtoinen pentu. Toisaalta myös hellä, rakastava, oppiva, fiksu, riekkuja omalla tavallaan. Valloittava persoona. Ei kauheasti viihtynyt sylissä ainakaan pentuna ,sillä meno oli kova ja neiti mielummin juoksi, hyppi mutta ei pysynyt paikallaan. Äänekäs aina asiaa. Ymmärtää hyvin koirien kielen vaikka oli ainoa pentu mutta Sella mamma ja muut aikuiset opettivat hyvin. Vetoleikit on lemppareita juttuja. Lumesta tykkää ja tykkää hyppiä hangessa. Yoko nimi tarkoittaa myös lähellä olevaa. Yokolla on omaa tahtoa ja sitä osoittaa komentamalla haukkuen, uskoo kyllä sitten kun kerrotaan missä mennään. Energinen ja vetoleikit on kivoja edelleen aikuisenakin. Kaikki pitää tutkia ja paikallaan pysyminen on ajoittain haaste kun kaikki kiinnostaa. Yoko on vahvaluonteinen, eli vähän dominanttia on ja siksi pitää olla ehdottomasti kunnon rajat, mutta tasoittunut nyt kun on enemmän aikuinen. Murkkuiässä oli kyllä haastetta. Nyt aikuisiällä Yoko on nuoruuden murkkuikä asioista tasaantunut ja häntä voisi kuvata sanalla lälly, mitä hänen perheensä kertoo. Luonne särmät on hioutuneet ja vilkas on edelleenkin mutta nämä dominantit piirteet ovat tasoittuneet ja hioutuneet josta on sitten kuoriutunut mukava koiruus. 
Harrastukset: Ei aktiivi lajeja, metsälenkit ja vetoleikit on mielipuuhaa. 

Saavutukset: 

Arvosteluita: 

Terveys: Pompen ja Pra-prcd terve polveutumisen perusteella. DM testattu terveeksi. Kyynärät tutkittu terveet 0/0. Ei hammaspuutoksia. Yokon silmät on edelleen todettu terveeksi 7.2.20. Sydän on myös tutkittu eli sydänkuuntelu tulos terve. Selkä on myös kuvattu josta odotellaan tulosta. Selkä terve: VA 0 normaali, SPO puhdas, LTV0 normaali. (VA selkänikamien epämuotoisuus, SP spondyloosi, LTV välimuotoinen lanne-ristinikama) suluissa mitä lyhenteet tarkoittavat. Pra-IFT-122 geenitestattu on terve. Yoko on ollut tähän asti terve koira.

Jälkeläiset: Yokolla on 1 pentue jossa sitten pentuja onkin peräti 10 pentua. Pennut ovat vielä nuoria joten heistä ei voi sanoa vielä mitään. Synnytys oli myös ihme , sillä Yoko synnytti ensimmäisen pentunsa täydessä anestesiassa kun oli valmistauduttu keisarinleikkaukseen. Loput pennut tulivat hereillä ollessa kaikki luonnollisesti. Ensimmäinen oli vain jotenkin juntturassa ja sen jälkeen kun se oli syntynyt Yoko herätettiin ja synnytys sujui erittäin hyvin. Nyt pentuja on pevisa tutkittu 10:tä pennusta jo 9 . Hampaat ovat ok samoin purennat. Kaksi urosta on kivesvikaisia. Pevisassa tulokset ovat olleet hyvät, yhdellä pennulla kyynärät 1/0 toisella 1/1. Yhdellä on herkkä vatsa. Ovat olleet terveitä.

Sisarukset: Ei ole.