Villi-Joikhu Freesi Friidu

Kuva: Annastiina Lainio

Nimi: Nana
Syntynyt: 20.8.2017
Sukupuoli: narttu
Väri: Parkkidomino
Koko: Keskikokoinen
Lonkat:B/B
Silmät: Terveet
Polvet: Terveet 

Luonne: Nana on sijoitusnarttuni , joka asuu lapsiperheessä Karjalohjalla. Nana on vilkas , reipas ja sopeutuvainen. Jos säikähtää jotain palautuu nopeasti. Laumassa ei ollut päällepäsmäri, herkkyyttäkin luonteesta löytyy ja ei ole kovapäinen koira. Leikkisä ja rakastettava. Sosiaalinen ja ihmisläheinen. Eritysipiirteenä jo pentuna vesikupissa uiminen. Tykkää vedestä ja saa nähdä haluaako isona ryhtyä uintiharrasteeseen. Kun oli uinut vesikupissa niin sitten nukkui pää vesikupin reunalla tyytyväisenä. Pentuna ei kovin äänekäs. Hellyttävä perässä töpöttäjä. Katsotaan mitä hänestä aikuisena kasvaa. Rakastaa lapsia ja kaikkia ihmisiä. Menee heti jalkoihin , että rapsuta nyt minua. Nana on aivan ihana luonteeltaan, kuuntelee, ja tottelee, helppo koira. Soveltuu hyvin harrasteisiin. Enegiaa riittää mutta hyvällä tavalla. Sosiaalinen koira. 

Harrastukset: Nana on aloittanut toko harrasteen, käy ensimmäistä kurssia ja on hyvin oppinut. Toko siis jatkossakin. Tähtäimenä tokon ALO-lk. Nana myös rakastaa uimista, se onkin kiva kesäharrastus. 

Saavutukset: Katselmus Asikkala 5.5.2018 pentu lk. sij. 4.

Vir.näyttely Raisio 8.7.2018 Jun.lk. EH sij. JUK1

Arvosteluita: Katselmus Asikkala 5.5.2018 Narttu pennut Loppukehä sij. 4. Tuomari Henna Lähevirta ” 8kk vanha. todella kaunis pää ja ilme. Sopusuhtainen. Kulmaukset ok. Tänään liikkeet vaikea arvioida. Mukavan oloinen luonne. Hieman kyllästynyt esiintymään. “

Näyttely vir. Raisio 8.7.2018 Tuomari Perttu Ståhberg ” Feminiininen, vielä pentumainen narttu. Sopivat mittasuhteet. Raajaluusto saisi olla voimakkaampi. Pigmenttiin sopiva silmien väri. Kallo saa vahvistua. Kookkaat korvat. Vielä kapea runko. Riittävästi kulmautunut edestä, paremmin takaa. Ok karvanlaatu. Ei nosta liikkeessä häntäänsä. Selkä saa tiivistyä. Liikkuu pitkällä askeleella. Miellyttävä käytös. ” 

Terveys: Pompen taudin sekä DM :n osalta on terve polveutumisen perusteella, joten testitarvetta siihen ei ole. Geenitestattu PRA-prcd osalta ja on terve. Kyynärät 0/0. Hampaat ok ei puutoksia. 

TÄÄLTÄ