Villi-Joikhu Ilon Päivä

Nöpö aikuisena

Nimi: Nöpö
Syntynyt: 24.7.2021
Sukupuoli: narttu
Väri: Parkki valkoisin merkein
Koko: Keskikokoinen
Lonkat: A/B
Silmät: Terveet
Polvet: 0/0 terveet

Luonne: Nöpö on sijoitusnarttuni joka asuu Kirkkonummella. Reipas tyttönen mutta toisaalta on myös herkkä puoli, ei mitenkään arkuutta osoita. Pentulaumassa oli sopuisa eikä ollut missään kahinoissa aloittajana eikä mukana. Fiksuutta osoitti. Ajoittain mietti ensin ja sitten menoksi. Emä Yoko on vahvaluonteinen ja sitten aikuisuus näyttää ketkä pentueesta olisivat perineet mammansa vahvan luonteen. Tosin Nöpöstä sitä ei näin heti voi uskoa. Kontaktia ottava , luoksetuleva. Ei äänekäs. Nöpö on nöyrä narttu joka ei provosoi mitään. Leikkisä ja vilkas leikkiessään ja sitten osaa rauhoittua. Hieman ujoutta löytyy, mutta ei häiritsevästi. Kiltti luonteinen.

Harrastukset:


Saavutukset: Katselmus Helsinki 10.9.22 Juniori 2 nartut. Loppukehä sij.5


Arvosteluita: Katselmus Helsinki Tuomarinkartano 10.9.22 Tuomari: Anu Ylimaa. Juniori 2 nartut. ” Upeat kannukset, peitsaa mielellään. Ihanan hoikka. Kapea rintakehä, hyvät etu-ja takakulmaukset, hyvin utelias. Hyvä selkälinja, himpun verran takakorkea toistaiseksi, kookas rakenne. Kivanoloinen koira.”


Terveys: Pompen, Dm:n ja Pra-prcd terve polveutumisen perusteella. Ei niistä testitarvetta. IFT122 -PRA terve polveutumisen perusteella. Ei testaus tarvetta. Sydän tutkittu on ok. Selkä: LTV 0 , VA0. Kyynärät 0/0.

Jälkeläiset: Ei vielä ole.

Sisarukset: Sisaruksia on peräti 9 eli pentuja on 10 tässä sisarusparvessa. Pentueesta on nyt pevisa tutkittu 10:stä pennusta 9. Kahdella sisaruksella on kyynärät olleet , toisella 1/0 ja toisella 1/2. Muuten tulokset ovat olleet hyvät. Kaksi veljeä on kivesvikaisia. Hampaat ja purennat kaikilla ok, yhdellä sisaruksella on herkkä vatsa.