Villi-Joikhu Jokitörmän Kaunotar

Nimi:Hetta
Syntynyt: 18.3.2017
Sukupuoli: narttu
Väri: Soopeli
Koko:Pienikokoinen
Lonkat: A/A
Silmät: Terveet
Polvet: Terveet

Luonne: Hetta on sijoitus narttuni , joka asuu toisen kasvattini entisen sijoitusnarttuni kanssa samassa perheessä Lohjalla. On sopeutunut hyvin, niin kissat kuin koirakin on kavereita. Hetta oli pentulaumassa pomo, joka piti veljensä kurissa. Tyyliin ,että minua ei kuule turkista revitä. Eloisa , riekkuvainen ja nopea. Perässä pysymistä on. Luonnetta myös löytyy. Sosiaalinen ja syliin haleja metsästävä tyttö. Touhukas ja melkein sisäsiisti jo 7 viikkoisena uuteen kotiin mennessään. Mieletön koira oppimaan kuvaa sijoitusemäntä. Jos jotain pelästyy niin palautuu hyvin nopeasti. Vahvaluonteinen siis , mutta ei pentulaumassa pomon asemassaan ollut dominoiva tyyppi. Hetalla on maalaisjärki päässä. Oivaltaa nopeasti mistä on kysymys. 

Harrastukset: 

Saavutukset: 

Arvosteluita: Katselmus Asikkala 5.5.2018 Juniori nartut ei loppukehäsijoitusta. Tuomari Eeva Kähönen ” 1v.1kk ikäinen soopeli, kevyehkö narttu. Pohjavilla lähtenyt. Hiukan korkearaajainen, riittävästi kulmautunut. Hiukan suora eturinta. Sympaattinen luonne. mutta hieman väistyvä. antoi kuitenkin tutkia. Esiintyy kauniisti. Purenta ok. “

Terveys: Pompen taudin osalta terve polveutumisen perusteella eli ei testitarvetta. DM- kantaja. Pra-prcd testattu ja on terve. Kyynärät 0/0.

TÄÄLTÄ