Villi-Joikhu Karvakehrääjä


Peppi aikuisena

Nimi: Peppi
Syntynyt: 8.8.2021
Sukupuoli: narttu
Väri: Riistanvärinen
Koko: Pieni kokoinen
Lonkat: A/A
Silmät: Terveet
Polvet: 0/0


Luonne: Peppi on sijoitusnarttuni ,joka asuu entisen sij.nartun perheessä Kirkkonummella. Peppi on reipas ja toisaalta joku asia jännittikin, mutta äkkiä pääsee asioiden yli. Peppi on vikkelä ja ketterä. Peppi on vaikea kuvattava kun ei pysy hetkeäkään paikallaan. Varsinainen energiapommi. Peppi juoksee, kierii, hyppii, loikkii ja kiipeää, repertuaaria voisi jatkaa vaikka kuinka. Potentiaalia on vaikka mihin. Avoin ja ihmisläheinen ja hyvin toimeentuleva. Koiran kieli kohdillaan. Keskiäänekäs. Ei komentele , alistuva mutta tekee sen tyylillä. Iloinen ja leikkisä. Niin energinen ,että ei väsy millään. Nyt Peppi on aikuinen kaksi vuotias. On pehmeä alistuvainen narttu. Ei aiheuta mitään kähinää missään. On myös hiukan varovainen , joka ilmenee äkkinäisissä tilanteissa mutta palautuminen on siitä heti, eikä asia jää päälle. Menee sitten tutustumaan juttuun ihan hyvin. Tulee laumassa hyvin toimeen eikä tekisi ns. pahaa kärpäsellekään. Tosi kiltti.


Harrastukset:


Saavutukset:


Arvosteluita: Katselmus Helsinki Tuomarinkartano 10.9.22 Tuomari: Anu Ylimaa. Juniori nartut. ”Oikein sievä pieni narttu. Kauniit korvat, vähän ujo ja söpö. Valtavan sievä, mutta harmittavan ujo. Hyvät etu-ja takakulmaukset. Tosi nätti pää ja ilme. Hyvä etuosa. Liikettä ei voitu arvostella. Rakenne aikuisen koiran luokkaa. ”

Katselmus Muurame 10.9.2023 Tuomari Riika Kiviranta Avo 1 nartut ” Hyvät mittasuhteet. Hyvä kulmaukset. Tuplakannukset takana. Erinomainen nartun pää. Hieman isot korvat. Upea tuplaturkki. Kokoon sopiva luusto. Hyvä toimiva häntä. Hyvä toimiva sivuliike, pientä löysyyttä edessä. Hienossa kunnossa. Hieman ujo mutta ystävällinen. ”Terveys: Testitarvetta ei ole Pompesta, Dm:stä ja Pra-prcd:stä kun on kaikista niistä polveutumisen perusteella terve. IFT122-PRA kantaja. Sydän tutkittu ok. Selkä: LTV1, VA0. Kyynärät 0/0. Hampaat ok. Peppi on ollut terve.

Jälkeläiset: Ei vielä ole.

Sisarukset: Heitä on Pepillä 5. Pentueesta on nyt pevisa tutkittu 6:sta pennusta kaikki 6 pentue sisarusta. Kahdella pennulla todettiin toisessa silmässä pieni lievä kaihi. Yksi veli on kivesvikainen. Yhdellä sisaruksella on todettu toisessa kyynärpäässä kasvuhäiriö. On operoitu , jotakin oireilua on. Myöhemmin oireilu loppunut. Hampaat ja purennat ok.