Villi-Joikhu Mailmanmatkaaja

Nimi: Poppy 
Syntynyt: 30.07.2010
Sukupuoli: narttu
Väri: Brindle
Koko: Keskikokoinen 
Lonkat: A/A
Silmät: Terveet
Polvet: Terveet

Luonne:  Poppy on sijoitusnarttuni, joka asustaa Kirkkonummella perheensä kanssa. Koko pentue tuntui kansainväliseltä kun siskokin lähti Saksaan ja Poppyn perhe on Suomalais- Englantilainen. Poppy varmaan opiskeleekin myös englanninkieltä. Luonteeltaan hyvin sopeutuvainen ja reipas. Välillä vähän liiankin reipas tunkien nenänsä joka paikkaan. Paikallaan Poppyn on vaikea olla kun menoa riittää. Energinen , ei silti koheltava pentu. Vilkas. Ihmisiin tutustui reippaasti ja täällä ollessaan isot koirat olivat leikkikavereita. Uskoi jos joku aikuisista urahti että nyt pikkuinen riittää leikki. Itsevarman oloinen kuten emänsä Dixi on myös. Ei ollut lauman pomo ja sitä virkaa hoiti veli selkeästi. Osasi puolustaa itseään . ei ollut ns. tassun alla. Poppy nimen sai englantilaisesta kukasta. Poppysta on kehittynyt vilkas nuori leidi. Aina iloinen ja pirteä koira, joka on pärjännyt täällä sekä näyttelyreissuilla varsin hyvin. Laumassa tulee jokaisen kanssa toimeen ja jaksaisi leikkiä vaikka kuinka kauan eli virtaa riittää. Erittäin sopeutuvainen on edelleenkin ja sehän on hyvä asia. Kiltti, on vaikea kuvitella että Poppy sanoisi ns. rumasti kenellekään. Osaa todella hyvin koirien signaalit ja käyttää myös niitä viisaasti. 
Harrastukset:  

Saavutukset:  Lahti 1.5.2011 Jari Fors JUN.LK. H , Turku 14.8.2011 Göran Bodegård JUN.LK. H 

Arvosteluita:  Katselmus Helsinki 19.3.2011 Tuomari Outi Pikkarainen ” 7-kuinen isohko narttu. Hyvä pää tyyppi ja ilme. Liikkuu ikäisekseen hyvin. Mukava luonne. ” 

Virallinen näyttely Lahti 1.5.2011 Jari Fors” Riistanvärinen. Keskikokoa pienempi, Kevyt kuonoinen pää, hyvät korvat. Hieman pitkärunkoinen. Lanne köyryää. Eturaajojen kiinnitys löysähkö. Melko hyvä häntä ja turkki. Normaalit liikkeet ja luonne. ” Suhtautuminen tuomariin rodunomainen lähestyttäessä.  

Virallinen näyttely Turku 14.8.2011:” Feminiininen ja melko hyvä narttu. Ei kompakti, mutta kevyt luustoinen ja hiukan takakorkea. Matala hännän asento ja oikein hyvä askellus edestä. ” 

Terveys: 

Pevisassa 19.11.2011 kuvattiin kyynärät ja tulos 0/0. Silmät tarkastettu viimeksi 27.11.2013. Poppylla on kahdet jälkeläiset ensimmäinen yhden pennun pentue uros on kivesvikainen. Hampaat ok. Poppylla itsellään on pieni kosmeettinen napatyrä joka leikattiin samalla kun se ensimmäinen pentu jouduttiin leikkaamaan, sillä ei ollut napatyrää , Poppyn toisessa pentueessa hampaat ok, ei kivesvikaisia poikia, napatyrä oli 4.llä kahdeksasta pennusta mutta kaikilla sellainen pieni pinnallinen ei toimenpide tarvetta.  Poppy on geenitestattu pompen taudin osalta ja on terve.  

TAKAISIN