Villi-Joikhu Pajunkissa

Elsi aikuisena

Nimi: Elsi
Syntynyt: 15.4.2022
Sukupuoli: narttu
Väri: Sininen
Koko: Pienikokoinen
Lonkat: B/A
Silmät: Silmät terveet
Polvet: 0/0

Luonne: Elsi on sijoitusnarttuni , joka asuu Porvoossa lapsiperheessä. Vilkas neiti, reipas, omaa myös pehmeän ujon puolen. Sylissä viihtyvä. Ihmisläheinen ja perässä kulkee. Kontaktia ottaa hyvin. Fiksu ja erittäin kekseliäs. Kiipesi pentuna aitojen yli kun piti päästä ihmisen perään, kiipesi tuolille. Ei äänekäs. Kiltti tyttö. Rohkeasti tutustuu asioihin ja ympäristöön. Energiaakin on mutta rauhoittuu myös hyvin vaikka on pieni pentu. Elsikin on ollut yökylässä ja pienen epävarmuuden hetken jälkeen sopeutui laumaan erittäin hyvin. Hyvät koiran signaalit ja nuorimman Dilan kanssa heistä tuli kuin paita ja peppu. Omaa jonkinlaista epävarmuutta joissain tilanteissa jotka ovat outoja alkuun, mutta sen jälkeen asiat sujuu hyvin. Toimeentuleva, energinen ja leikkisä. Ihmisläheinen ja fiksu. Ei pelkää kovia ääniä. Päinvastoin haluaa katsoa mitä se on. Elsi on siellä missä ihmisetkin. Kiltti luonne. Lähestyy ihmisiä hyvin, joskus se epävarmuus tulee esiin ja menee varoen , mutta ei pelkää. Palautuminen on hyvää.

Harrastukset:

Saavutukset:

Arvosteluita:

Katselmus Muurame 9.9.2023 Tuomari Jonna Löytynoja Nuoret 2 nartut ” 1v 5kk sininen. Erinomaista tyyppiä, pienikokoinen, vahvaluustoinen. Hyvä purenta. Kaunis pää. Vaaleat turkkiin sopivat silmät. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä pitkä rintakehä. Hieman lyhyt lantio. Liikkuu pitkällä vaivattomalla askeleella. Käsiteltävissä , mutta esiintyy hieman varautuneesti. ”

Terveys: Elsi on pompen, pra-prcd, IFT122-pra terve polveutumisen perusteella. DM testattu terveeksi. Sydän ok. Kyynärät 0/0. Selkä: VA 0, LTV4. Elsi on ollut terve, pari silmätulehdusta on ollut.

Jälkeläiset: Ei ole.

Sisarukset: Sisaruksia on 4 , joista ei vielä voi sanoa mitään kun ovat pieniä. Yhdellä veljellä napatyrä (ei vaadi toimenpidettä). Sisaruksista on nyt pevisatutkittuja 2 Elsin lisäksi. Tulokset hyvät , selkälausuntoja on lähinnä LTV 2,3 ja 4. Yksi sisarus asuu ulkomailla joten sitä ei varmaan pevisatutkitakaan. Ollut terve, samoin kuin muutkin sisarukset. Yhdellä veljellä oli aivan pienenä peräaukon prolapsi johtuen ponnistelusta ripulin aikana, se palautunut ennalleen ja hävinnyt.