Villi-Joikhu Puskan Perheonni

Halla
Nimi:Halla
Syntynyt: 8.1.2021
Sukupuoli: narttu
Väri :Riista valkoisin merkein
Koko: Keskikokoinen 
Lonkat: B/B
Silmät: Terveet
Polvet: 0/0

Luonne: Halla on sijoitusnarttuni joka asuu Keravalla. Halla on luonteeltaan ihmisläheinen syliin haluava, puolensa pitävä ja omaa tahtoakin osoittava, mutta kuitenkin tottelevainen. Pentulaumassa ei pomo tyyppiä, ei sekaantunut mihinkään nahinaan. Iloinen ja vikkelä. Ei ollut pentulaumassa kaikkein äänekkäin , jotenkin haukkui asiasta ei turhista jutuista. Oppivainen. Hellyydenkipeä ja kontaktia ottava. Antaa kuitenkin periksi vaikka ilmaisee omaa tahtoa. Energinen , touhukas. Joskus tuli ujopuuska , uudet jutut ehkä vähän jännitti alkuun , mutta ei aikaakaan , vaan lähti sitten uteliaana tutkimaan asiaa. Ruokaperso. Hyvin ohjattavissa namipalkalla. Reipas pentu. Pentulaumassa rauhallisemmasta päästä. Hampaiden käyttö tavanomaista. Halla on omaa tahtoa omaava edelleenkin, mutta uskoo kun sanotaan. Jääräpäisyyttäkin on mutta ei haitaksi kuitenkaan.Harrastukset: Retkeily, hiihto.

Saavutukset: 

Arvosteluita: 

Terveys: Pompen , Pra-prcd:n ja DM:n osalta terve polveutumisen perusteella. Pra-IFT-122 terve polveutumisen perusteella. Testaustarvetta ei siis ole. Sydän tutkittu se ok. Kyynärät 0/0. Hallan hampaat ok. Selkä tutkittu: OK, LTV 0 , VA0.

Jälkeläiset: Ei vielä ole.

Sisarukset: Heitä on 6 Hallalla. Yhdellä veljellä on välihampaissa hammaspuutos. Pentue on vielä nuori joten tästä ei vielä voi sanoa juurikaan mitään.