Villi-Joikhu Puskan Perheonni

Halla
Nimi:Halla
Syntynyt: 8.1.2021
Sukupuoli: narttu
Väri :Riista valkoisin merkein
Koko: Keskikokoinen 
Lonkat: B/B
Silmät: Terveet
Polvet: 0/0

Luonne: Halla on sijoitusnarttuni joka asuu Keravalla. Halla on luonteeltaan ihmisläheinen syliin haluava, puolensa pitävä ja omaa tahtoakin osoittava, mutta kuitenkin tottelevainen. Pentulaumassa ei pomo tyyppiä, ei sekaantunut mihinkään nahinaan. Iloinen ja vikkelä. Ei ollut pentulaumassa kaikkein äänekkäin , jotenkin haukkui asiasta ei turhista jutuista. Oppivainen. Hellyydenkipeä ja kontaktia ottava. Antaa kuitenkin periksi vaikka ilmaisee omaa tahtoa. Energinen , touhukas. Joskus tuli ujopuuska , uudet jutut ehkä vähän jännitti alkuun , mutta ei aikaakaan , vaan lähti sitten uteliaana tutkimaan asiaa. Ruokaperso. Hyvin ohjattavissa namipalkalla. Reipas pentu. Pentulaumassa rauhallisemmasta päästä. Hampaiden käyttö tavanomaista. Halla on omaa tahtoa omaava edelleenkin, mutta uskoo kun sanotaan. Jääräpäisyyttäkin on mutta ei haitaksi kuitenkaan. Nämä pitävät paikkansa nyt kun Halla on aikuinen. Jääräpäisyyttä on ja osaa myös komentaakin haukkumalla , mutta uskoo hyvin kun ei periksi anneta. Täällä tuli toimeen toisten kanssa ihan hyvin. Haukkumalla ilmoittelee ympäristön asioista. Mutta toisaalta on hänessä myös herkkä puolensa. Intomielinen on myös, jaksaisi leikkiä ja riekkua vaikka kaverit jo väsyy.Harrastukset: Retkeily, hiihto.

Saavutukset: 

Arvosteluita: Katselmus Helsinki Tuomarinkartano 10.9.22. Nuoret nartut. Tuomari: Taru Vallius. ” 1,5vuotias riistanvärinen valkoisin merkein. Kevyt ja hieman korkearaajainen. Edestä riittävästi kulmautunut, takaa voimakkaammin. Liikkuu hyvällä askelpituudella, takaraajat jäävät hieman rungon alle. Hieman luisu lantio. Hyvä , karkea peitinkarva, pohjavilla puuttuu. Erinomainen lihaskunto. Innokas ja ystävällinen luonne. ”

Terveys: Pompen , Pra-prcd:n ja DM:n osalta terve polveutumisen perusteella. Pra-IFT-122 terve polveutumisen perusteella. Testaustarvetta ei siis ole. Sydän tutkittu se ok. Kyynärät 0/0. Hallan hampaat ok. Selkä tutkittu: OK, LTV 0 , VA0. Hallan silmät on tarkastettu uudelleen 24.11.23 samoin polvet. Silmät terveet ja polvet 0/0.

Jälkeläiset: Hallalla on yhdet jälkeläiset v. 2023. 1u ja 4n. Napatyriä ei ole.

Sisarukset: Heitä on 6 Hallalla. Yhdellä veljellä on välihampaissa hammaspuutos. Pentueesta on nyt pevisa tutkittu 7:tä pennusta 6 hyvin tuloksin. Yksi veli on kivesvikainen.