Villi-Joikhu Rauhanaika

Nimi: Frida
Syntynyt: 15.12.2020
Sukupuoli: narttu
Väri: Musta vaalein merkein
Koko: Pieni kokoinen
Lonkat: A/A
Silmät: Terveet
Polvet: 0/0

Luonne: Frida on sijoitusnarttuni joka asuu Siuntiossa , tässä lähellä. Lapsiperheessä. Frida on luonteeltaan ihmisläheinen syliin haluava, puolensa pitävä ja omaa tahtoakin riittää. Pentulaumassa ei pomo tyyppiä, ei sekaantunut mihinkään nahinaan. Iloinen ja vikkelä. Äänekäs tyttö. Oppivainen. Hellyydenkipeä aika ajoin ja sitten taas menoksi miten sitten ja millä tuulella on. Antaa kuitenkin periksi vaikka ilmaisee omaa tahtoa. Energinen , touhukas. Joskus tuli ujopuuska , mietti ja sitten menoksi. Ei kovin pitkään miettinyt vaan lähti sitten uteliaana tutkimaan asiaa. Ruokaperso. Hyvin ohjattavissa namipalkalla. Reipas pentu. Harrastukset: 

Saavutukset: 

Arvosteluita: Katselmus Helsinki Tuomarinkartano 10.9.22 Nuoret nartut. Tuomari: Taru Vallius. ” 1v 9kk musta vaalein merkein. Tasapainoisesti rakentunut narttu. Liikkuu riittävällä askelpituudella, takaa hieman kapeasti. Hieman luisu lantio. Kaunispiirteinen pää. Pehmeä peitinkarva. Ystävällinen luonne. Hieman löysässä kunnossa. Esiintyy hyvin. ” sininen nauha jatkoon ei loppukehä sijoitusta.

Terveys: Pompen , Pra-prcd:n ja DM:n osalta terve polveutumisen perusteella. Pra- IFT-122 terve polveutumisen perusteella. Testaustarvetta ei siis ole. Kyynärät 0/0. Sydän ok. Selkä: LTV0, VA1.

Jälkeläiset: Ei vielä ole.

Sisarukset: Niitä on hänellä 4. Ei kivesvikaisia , hampaat ok. Pevisa tutkittuja Fridan itsensä lisäksi on 3 sisarusta eli 5:tä pennusta tutkittu 4. Hyvin tuloksin.