Villi-Joikhu Tähden Kaunis Kimallus

Nimi: Dila
Syntynyt: 7.4.2023
Väri: Musta vaalein merkein
Koko: Keskikokoinen
Lonkat: Ei vielä tutkittu
Silmät: Ei vielä tutkittu
Polvet: Ei vielä tutkittu

Luonne: Dila on meidän Disan tytär ja jäi meille kotiin. Dila on reipas, ei panikoi mistään , saattaa istuen ihmetellä asioita, jotka oudoksuttaa mutta ei juokse karkuun. Luottavainen ja vilkas. Keskinkertainen hammastelija. Energiaa piisaa. Ei ainakaan vielä ole kovin äänekäs haukkuja. Nopea oppinen ja ihmisläheinen. Ottaa kontaktia. Seuraa ympäristöä hyvin tarkasti vaikka olisi häiriötäkin. Osallistuu kaikkeen , missä ihmiset on ja toimintaa. Tunkee itsensä kaikkiin koloihin. Jos portti on auki niin ei kelpaa tulla siitä oikeasta reitistä vaan pitää änkeä itsensä portin lävistä läpi, sehän on paljon mielenkiintoisempaa kuin marssia siitä noin vain. No , joskus tulee aika että siitä ei sitten mahdukaan. Veikeä iloinen pentu. Katsotaan mitä hänestä kasvaa ja kehittyy.

Harrastukset: Puun jyrsiminen kuten on mamma Disankin homma. Pienestä pitäen västäräkkien takaa-ajo.

Saavutukset: Katselmus Muurame 9.9.2023 narttu pennut loppukehä sij.2

Arvosteluita: Katselmus Muurame 9.9.2023 narttu pennut Tuomari Riitta Välimaa ” 5kk, musta merkein , saksipurenta, hyvä runko, hyvin kulmautunut takaa, hieman suora edestä, kaunis narttumainen pää, hieman isot korvat, päällyskarva puuttuu vielä. Liikkuu hyvin, hyvä häntä, hyvä luonne. Esiintyy hyvin. ”

Terveys: Dila on Pompen, Pra-prcd ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella. Dm testattu ja on kantaja. Ei ole napatyrää.

Jälkeläiset: Ei vielä ole.

Sisarukset: Dilalla on yksi veli , pentueessa on siis vain 2 pentua. Napatyrää ei ole. Tähän päivittyy lisää tietoa sitten kun ovat kasvaneet ja muutenkin tarvittaessa jos uutta tietoa tulee.