Villi-Joikhu Toivorikas Toiveuni

Nimi: Unna
Syntynyt: 17.6.2018
Sukupuoli: narttu
Väri: Musta vaalein merkein
Koko: Pieni kokoinen
Lonkat: A/A
Silmät: Terveet
Polvet: 0/0

Luonne: Unna on sijoitusnarttuni , joka asustelee Vantaalla kahden aikuisen kanssa. Vantaa on täynnä vilkasta elämää , joten tottuu kaikkeen menoon. Unna on reipas ja erittäin kontaktin hakuinen pentu. Ei pelokas mitenkään vaikka miettii asioita. Energiaa riittää ja hampaiden käyttöä ja Unna muistuttaakin elämänkoiraani Dinaa . No hyvinkin kun sukua on. Unna on myös pusuttelija, sylissä viihtyvä rakastava, oppiva, fiksu, riekkuja omalla tavallaan. Valloittava persoona. Toisaalta Unnassa on myös herkkä ja pehmeä puoli. Toimeentuleva kaikkien kanssa. Ymmärtää hyvin koirien kielen. Osaa myös rauhoittua. Kun kesällä oli kovin kuuma vilvoiteltiin tassujen kastelun merkeissä pesuvadissa niin nyt ne leikit onkin kivoja. Juomisen kera tassut myös kuppiin. Unna on herttainen koira. Lähestymistapa on hellä ja pehmeä. Vilkas ja iloinen , pehmeä narttu. Rakastaa ihmisiä. Unna on aikuisena aika äänekäs tapaus. Kun joku tulee menee kovin haukkuen vastaan ja katsastaa tilanteen ensin ja sitten on kaikki jees. Erittäin ihana hyvä emä , mutta herkkä ja siinä tilanteessa vahtivainen , eikä paljonkaan suvainnut ketään vaikka muuten tulee toimeen. Myös synnytyksessä ilmeni,että Unna on kovin herkkä ja kipuherkkä myös. 

Harrastukset: 

Saavutukset: 

Arvosteluita: 

Terveys: Pompen, Pra-prcd, ja dm:n osalta terve polveutumisen perusteella. Pra-IFT-122 terve polveutumisen perusteella. Ei testitarvetta. Kyynärät myös tutkittu ja tulos on priima 0/0. Ei hammaspuutoksia. Unna on ollut terve.

Jälkeläiset: Unnalla on 1 pentue v. 2020, jossa on 5 pentua. Pentueesta on pevisa tutkittuja 4 koiraa. Hyvin tuloksin. Pennut ovat olleet terveitä, hammaspuutoksia ei ole eikä myös kivespuutoksiakaan.

Sisarukset: Ovat olleet terveitä. Sisaruksia on Unnalla 4. Kolmella pentueesta puuttuu jokin välihammas , veljellä ja Unnalla itsellään on kaikki hampaat ok. Purennat ovat kaikilla ok. Kivespuutosta ei ole ja veli onkin yhden pentueen isä.