Villi-Joikhu Tuulen Myllerrys

Kuva: Sanna Nevala

Nimi: Freija
Syntynyt: 30.4.2019
Sukupuoli: narttu
Väri: Hallava vaalein merkein
Koko: Keskikokoinen 
Lonkat: A/A
Silmät: Terveet 
Polvet: Terveet 0/0

Luonne: Freija on sijoitusnarttuni , joka asuu Espoossa. Freija on valloittava ja hellyttävä persoona, joka on nimensä mukainen , jo syntyessään ilmoitti äänekkäästi saapumisensa tähän maailmaan. Reipas luonne. Tietää mitä tahtoo , ja ilmaisee sen. Ei hötkyile . Pentulaumassa ei ollut pomo mutta piti puolensa jos niin tarvis oli. Ei mikään toisten kiusaaja. Äänekäs ajoittain. Utelias ja energinen ja vilkas. Ihmisläheinen sylissä viihtyvä, mikäli ei harjata turkkia tms. Tottua pitää kuitenkin kaikkeen. Kontaktia hakeva.Toivottavasti hänestä kehittyy mukava narttu, jolta saadaan mukavia jälkeläisiä. Freija on myös sinnikäs ja jaksaa yrittää sitä mitä haluaa. Rohkea ja fiksu. Lempi asioita on kuoppien kaivuu, yhdessä toiminen on se sitten toinen koira tai ihminen. Tykkää tekemisestä. Sopeutuvainen ja ihmisrakas. Harrastukset: 

Saavutukset: 

Arvosteluita: 

Terveys: Pompen , Pra-prcd:n ja Dm:n osalta terve polveutumisen perusteella. Ei siis testaus tarvetta. IFT122 Pra testattu on kantaja. Kyynärät 0/0. Välihammas puuttuu ylhäältä sekä alhaalta. Muuten kaikki ok purenta ok. 

Jälkeläiset: Freijalla on yksi pentue v. 2022 jossa on 6 urosta. Lisätietoa pentueesta tulee kunhan kerkiävät kasvaa ja kehittyä.

Sisarukset: Sisaruksia on 7. Moni on jo pevisatarkastettu hyvin tuloksin. Kivespuutoksia ei ole ja yksi veli on jatkanut sukua. Välihammaspuutoksia on 5:llä pentueesta. Purennat kaikilla ok. Ovat olleet terveitä.