Villi-Joikhu Ystävyyden Ydinajatus

Aaja aikuisena
Nimi: Aaja
Syntynyt: 14.2.2021
Sukupuoli: narttu
Väri: Kermanvärinen
Koko: Keskikokoinen 
Lonkat: B/A
Silmät: Terveet
Polvet: 0/0

Luonne: Aaja on sijoitusnarttuni joka asuu lähellä Riihimäkeä. Aaja on luonteeltaan ihmisläheinen syliin haluava, puolensa pitävä ja omaa tahtoakin osoittava, hellyttävä tyttönen. Pentulaumassa sopuisa ja kimpassa toimiva, ei sekaantunut mihinkään nahinaan. Iloinen ja vikkelä. Ei ollut pentulaumassa kaikkein äänekkäin , ennemminkin hiljainen tyttö. Oppivainen. Hellyydenkipeä ja kontaktia ottava. Antaa kuitenkin periksi vaikka ilmaisee omaa tahtoa. Energinen,touhukas, utelias, reipas ja ruokaperso. Hyvin ohjattavissa namipalkalla. Pentulaumassa rauhallisemmasta päästä. Hampaiden käyttö tavanomaista. Avoin ulospäin suuntautuva persoona. Hurmaava neitokainen, Ottaa asiat rauhallisesti. Signaalit erinomaiset, ymmärtää koiran kielen ja on siinä mielessä nöyrä. Erittäin iloinen.  Aaja on todella nimensä mukainen, erittäin ystävällinen kaikille ja ei voisi ymmärtää jos joku vaikka sille murisisi, sillä Aaja on kaikkien kaveri.

Harrastukset: 

Saavutukset: 

Arvosteluita: Katselmus Helsinki Tuomarinkartano 10.9.22. Nuoret nartut. Tuomari: Taru Vallius. ” 1v7kk kermanvärinen narttu. Purenta ok. Tasapainoisesti rakentunut ja riittävästi kulmautunut. Liikkuu riittävällä askelpituudella, edestä hieman löysästi. Hieman pitkäkärkiset korvat, kaunis ilme. Pehmeä peitinkarva. Hieman luisu lantio, Hieman löysässä kunnossa. Rauhallinen ja ystävällinen luonne. ” Sininen nauha , ei loppukehä sijoitusta.

Terveys: Pompen , Pra-prcd:n ja DM:n osalta terve polveutumisen perusteella. Pra-IFT-122 terve polveutumisen perusteella. Testaustarvetta ei siis ole. Ei hammaspuutoksia. Sydän ok. Kyynärät 0/0. Selkä tutkittu: LTV 0, VA 0.

Jälkeläiset: Aajalla on yksi pentue v. 2024. Pentueessa on 5 pentua , kaksi urosta ja kolme narttua. Napatyriä ei ole kenelläkään ja uroksilla ei ole kivespuutoksia.

Sisarukset: Heitä on Hallalla 6. Pentueesta on pevisatutkittuja nyt 7:tä pennusta 6 koiraa. Hyvin tuloksin. Kaksi veljeä on kastroitu kivesvian vuoksi. Kahdella veljellä on välihammas puutos mutta kaikilla purennat ok ja muiden hampaat ok. Yhdellä veljellä silmissä todettu vähämerkityksetön kaihi , joka ei estä jatkokäyttöä.