Villi-Joikhu Ystävyyden Ydinajatus

Aaja aikuisena
Nimi: Aaja
Syntynyt: 14.2.2021
Sukupuoli: narttu
Väri: Kermanvärinen
Koko: Keskikokoinen 
Lonkat: B/A
Silmät: Terveet
Polvet: 0/0

Luonne: Aaja on sijoitusnarttuni joka asuu lähellä Riihimäkeä. Aaja on luonteeltaan ihmisläheinen syliin haluava, puolensa pitävä ja omaa tahtoakin osoittava, hellyttävä tyttönen. Pentulaumassa sopuisa ja kimpassa toimiva, ei sekaantunut mihinkään nahinaan. Iloinen ja vikkelä. Ei ollut pentulaumassa kaikkein äänekkäin , ennemminkin hiljainen tyttö. Oppivainen. Hellyydenkipeä ja kontaktia ottava. Antaa kuitenkin periksi vaikka ilmaisee omaa tahtoa. Energinen,touhukas, utelias, reipas ja ruokaperso. Hyvin ohjattavissa namipalkalla. Pentulaumassa rauhallisemmasta päästä. Hampaiden käyttö tavanomaista. Avoin ulospäin suuntautuva persoona. Hurmaava neitokainen, Ottaa asiat rauhallisesti. Signaalit erinomaiset, ymmärtää koiran kielen ja on siinä mielessä nöyrä. Erittäin iloinen.  Aaja on todella nimensä mukainen, erittäin ystävällinen kaikille ja ei voisi ymmärtää jos joku vaikka sille murisisi, sillä Aaja on kaikkien kaveri.

Harrastukset: 

Saavutukset: 

Arvosteluita: 

Terveys: Pompen , Pra-prcd:n ja DM:n osalta terve polveutumisen perusteella. Pra-IFT-122 terve polveutumisen perusteella. Testaustarvetta ei siis ole. Ei hammaspuutoksia. Sydän ok. Kyynärät 0/0. Selkä tutkittu: LTV 0, VA 0.

Jälkeläiset: Ei vielä ole.

Sisarukset: Heitä on Hallalla 6. Pentueesta on aikaista sanoa vielä mitään sillä ovat nuoria vielä. Yksi veli kastroitu kivesvian vuoksi.