Dinalle syntyi pennut 18.8.2003

Dinalle pennut 18.8.2003

Dinan(villi-joikhu Nappisilmä) pennut syntyivät 18.8.2003. Pentueessa on neljä narttua ja kaksi urosta. Kaikki pennut ovat löytäneet kodin. Luovutuksessa pennut ovat alkaen 6.10 jolloin on saavutettu seitsemän viikon ikä. Pennut tunnistusmerkitään tatuoimalla.

Yksittäiskuvat pennuista voit katsoa tästä. Kuvissa pennut ovat seitsemän viikon ikäisiä(paitsi Päivänkajo).

Dina ja Usva
Dina ja pennut leikkii

Pentueen isä on Naavaneidon Pohjantuli, jolla on B lonkat ja silmät ok. Mukava luonteinen soopeli uros. Nalin kuva on ohessa(alla). Dinasta voit lukea kotisivuiltani sukutaulusivulta klikkaamalla Dinan nimen kohdalta. Tältä sivulta voit seurata pentujen kasvamista uusien kuvien kautta. Jos haluat tietää asiasta lähemmin niin yhteystietoni löydät täältä kotisivuiltani.

Nali
Nali ja pennut