31.1.2006 USVAN PENNUT SYNTYIVÄT

Usvan pentuset uudet VILLI-JOIKHUT näkivät päivänvalon 31.1.06 ja maailmaan putkahti 5 narttua ja 3 urosta.
Tässä tuoreet kuvat pesueesta ja emästä. Synnytys meni hyvin ja kaikki voivat hyvin. Mustia merkeillä ja Soopelia on väreinä.
Urokset on varattu, narttuja on vielä vapaana. Pentujen luovutus on alk. 21.3.06 ja ovat luovutettaessa tunnnistusmerkittyjä.
Nimet eivät vielä ole selvillä mutta pieni ajatus asiasta on ja siitä tulee tietoa uutisiin myöhemmin. Kuvia on tarkoitus laittaa viikon välein ja siitä voi seurata pentujen kasvua.

Tällä kertaa nimet saivat alkunsa siitä kun iltaisin Usvan kanssa oli tapana ennen pentujen syntymää maata lattialla ja tunnustelin pentujen liikkeitä siellä masussa. Usvan vasenta kylkeä tunnustellessani eräs pentu potki kättäni vasten. Tämä toistui ilta illan jälkeen. Ajattelin, tämäpä varsinainen ikiliikkuja on ja siitä lähti ajatus pentujen nimistä. Silloin oli ensimmäinen pentu saanut nimensä. Mistä tietäisin sitten mikä pentu on se Ikiliikkuja? Pennut syntyivät ja katselin niitä ja eräs pentu jo pienenä käytti unissaan tassujaan sillä näytti olevan vahvat tassut ja se myös lähti ensimmäisenä jaloilleen ja ryömiminenkin oli kuin Ikiliikkujalla olisi. Tämä narttu oli selvästi se mikä kättäni vasten potki. Vielä en ole valinnut omaa sij.narttuani mutta selvinnee tässä ensiviikon aikana. Sijoitusnarttuni on vielä vailla rakastavia ihmisiä ja kotia. 

Sijoitusnarttu valintani on nyt tehty ja se on Ikiliikkuja, joka on nyt myös löytänyt oman kotinsa. 
Vielä vapaana kotia ja omia rakastavia ihmisiään etsien on ILTAUSVA.
Jos haluat oman Joikhun ota yhteyttä.

Iltausvakin on nyt löytänyt oman kodin joten odotellaan tulevia pentueita.
Sanna Kukkoselle kiitos avusta pentujen ristiäispuuhissa.

Usvan pennut 1 viikon ikäisinä >>> 
Usvan pennut 2 viikon ikäisinä >>> 
Usvan pennut 3 viikon ikäisinä >>> 
Usvan pennut 4 viikon ikäisinä >>>
Usvan pennut 5 viikon ikäisinä >>> 

Usvan pennut 6 viikon ikäisinä >>> 
Usvan pennut 7 viikon ikäisinä >>>