LISÄYS VILLI-JOIKHUJEN KATRAASEEN

Olen aina pitänyt Doorasta, joka on mielestäni sellainen narttu, jonka perintöä haluan vaalia. Doora on ollut aina helppo koira ja todella omaa mahtavan luonteen jota se on periyttänyt myös jälkeläisilleen sekä myös siitä edelleen näiden jälkeläisille. Siksi olen ostanut nartun nimeltä Puurattaren Kira. Kira on tuleva sijoituskoirani, joka jatkaa Dooran linjaa sitä minulle läheistä ja Kiralla on jo sijoitusperhe sitä odottamassa Vihtiin.
Kira on pentukatraasta, jossa se on ainoa narttu, 9 veljensä kanssa. Kira on parkki merkeillä. Emä on Puurattaren Ellette, joka on Dooran pojan Villi-Joikhu Tehopakkauksen tytär. Pentueen isä on Nutukas Gimis.
Veljet ovat vielä vapaina, joten heistä voit tiedustella Puurattaren kennelistä Kirsti Lindroosilta 045-1310359. Ohessa pari kuvaa, pikkuneiti Kira ja koko katras. 
Kirallekin tulossa aikanaan oma sivu kun on kasvanut ja luovutus on tapahtunut. Kira on syntynyt 15.8.06 ja on vielä pienen pieni koiraneiti. 

Puurattaren Kira