DIBIN MUISTOKSI

Olit Dibi loistokoira, rauhallinen olemuksesi oli aina esimerkki muille lauman jäsenille ja olit meidän pihavahti siinä omalla paikalla tammen läheisyydessä portille katsoen. Nyt et ole siinä, vaan taivaan kodissa , jossa veljesi Hallan kanssa kirmaat vehreitä niittyjä ja poissa on kipu ja tuska. 
Elit täysillä ja täysipainoisesti elämäsi , rakastettuna ja Sepon tyttönä. Herätit omalla tyylilläsi Sepon joka aamu tassu kättä vasten. Pöydän alla tykkäsit olla Sepon jaloissa. 
Kun olit märkä et koskaan elämäsi aikana kuivannut itseäsi vaan menit mammasi Dooran hoteisiin joka kuivasi nuollen märät tassusi. 
Sairastuit äkillisesti ja vain kaksi päivää niin olit poissa. Nukuit pois omassa kodissasi läheistesi ympäröimänä. 
Kaipaus on suuri , surusta puhumattakaan. Meillä on Dibin kokoinen tyhjä aukko sydämissämme. Muistot täyttää sen ajallaan. Silloin voin hymyillä. 
Mammasi Doora ja isoäitisi Donna etsivät sinua ja tyttäresi Dina jätti sinulle hyvästit käyden haistamassa sinua kaiken jälkeen. Haistoi ja kuono kiinni huovassa ja sitten pikainen lipaisu ja Dina kääntyi pois. 
Dina tyttäresi taitaa olla yhtä tunteikas kuin sinä Dibi. 
Tammen juurelle saatamme sinut pian ja matkaa rauhassa siellä taivaan kodissa. Syvästi kaivaten perheesi Ansku , Seppo , Donna , Doora ja Dina.