PENTUSUUNNITELMIA VUODELLE 2009

Suunnitelmissa pentueita ensi vuodelle, nartuille VILLI-JOIKHU JOULUN TÄHTI, PUURATTAREN KIRA, VILLI-JOIKHU RISKI-TYTTÖ SEKÄ VILLI-JOIKHU ELEGANTTI. Kaikista näistä nartuista löydät oman sivun sukutaulut sivuilta , jossa on enemmän tietoa tyttösistä. Sulhot eivät kaikki vielä ole ihan selvillä. Elegantille on varattu sulho Viiru , domino herra ja Joulun Tähti saisi parikseen Reppulin Tol-Dilin brindle herran. Muille vielä asia on mietinnässä. Ensimmäiseksi juoksua odotellaan Puurattaren Kiralle joskus vuoden vaihteessa. On sulho sitten kuka koiraherra tahansa niin ajatuksena on, että pari täydentää toinen toisiaan niin rakenteellisesti sekä luonteen ominaisuuksien puolesta. Elegantin ja Viiru herran pentueessa voi tulla ihan mielenkiintoisia värejäkin kun molempien takana mm. dominoa ja riistaa valkoisin merkein kranssikauluksen kera kuten Elegantti itse on. Kira siis ensimmäisenä ja muille odotellaan juoksua kevään mittaan ja ehkä joku siirtyy loppuvuoden puolelle. Kaikki riippuu siitä miten juoksut asettuvat , toivottavasti perätysten eikä päällekkäin. Toivottavasti kaikki astutukset onnistuvat ja Joikhuja olisi jälleen tulossa rikastuttamaan kenties sinun elämääsi. Tulevaisuudessa pyrin myös käyttämään omia kasvattejani sulhokandidaatteina. Astutuksista tulee uutisiin tietoa heti kun ovat ajankohtaisia.