TUUSULAN NÄYTTELY 4.7.2009

Miska, Villi-Joikhu Rakkauden Runo , kävi ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään. Päivä oli hieno sään puolesta ja paikalla oli runsaasti koiria. Miska oli pentuluokassa ja sijoittui erittäin hyvin. Kotiin viemisiä oli hyvät tulokset , Pentu lk. EH , KP SEKÄ VSP. Tässä ohessa Miskan arvostelu: ” Oikean tyyppinen ja kokoinen pentu. Riittävä luusto ja olemus. Mukava päälinja. Mukavat silmät ja ilme. Riittävät kulmaukset edestä ja takaa. Selkälinjan pitäisi kehittyä. Mukava turkin laatu ja väri. Ihastuttava tempperamentti ja esiintyminen. ” Tuomari Rony Doedijns Hollanti.  Hienoa Miska ja onnea Miskalle sekä omistajalle Merville. Muitakin oli mukana kasvattini Villi-Joikhu Extrajätkä , sekä Villi-Joikhu Super-Säpinä.  Tällä kertaa ei tuomari kauheasti tykännyt , arvostelut eivät kuitenkaan olleet huonoja ja molemmat koirat käyttäytyivät kehässä mallikkaasti. Dixin  arvostelun voit lukea Dixin omalta sivulta.