UUSIA SUUNNITELMIA VUODELLE 2012

Pian vaihtuu uusi vuosi ja toki sen mukana tulevat uudet suunnitelmat. Penturintamalle. Ensi vuodelle on suunnitelmissa astuttaa nartut: Reppulin Mereth, Mette, Villi-Joikhu Super-Säpinä Dixi, Villi-Joikhu Pirteä Pimu eli Pimu, Villi-Joikhu Hämypesänhulina Rosa ja Villi-Joikhu Mailmanmatkaaja. Tässähän sitä pentusuunnitelmia. Ensiksi odotellaan juoksua Pimulle , juoksu voi tulla milloin vain tässä vuoden vaihteessa, heti alkuvuodesta ja Dixin juoksua odotellaan Maaliskuuhun. Mette, Rosa ja Poppy tulevat 2v. ikään kesällä ,joten niille pentusuunnitelmat toivottavasti toteutuvat sitten syksyä kohti. Näistä nartuista tietoja saat sukutaulut sivuilta heidän jokaisen omalta sivulta. Mette, Poppy ja Rosa on nyt myös hyvissä ajoin pevisatutkittu ja tulokset mainiot. Nekin löydät heidän omilta sivuiltaan ja hiukan olen päivittänyt myös luonteenpiirteitä kun neidit ovat kasvaneet ja kehittyneet. 

Sitten sulhoihin. Olen valinnut useita sulhoja ,jokunen varalla ja miten ne toteutuvat näyttää sitten itse astutus tilanne. Pimulle olen ajatellut ensisijaisesti urosta Tuiskuturkin Wasikka. Pariskunta täydentää toisiaan ja toiveissa on myös väriskaalaa joita takaa voi tulla. Toki Pimulle sopii moni muukin katsomani uros jotka toimivat varalla. 

Dixille olen kaavaillut Puurattaren Poutahaukkaa pariskunta sopii hyvin yhteen , Dixille sopiikin hiukan vilkkaampi uros kun Dixi itse on rauhallinen viilipytty. Myös mielestäni rakenteet sopii kuin nenä päähän. 

Metelle olen kaavaillut omaa kasvattiani Villi-Joikhu Ainokaista, joka on Dinan poika. Meten aikanaan hankinkin myös Ainokaista ajatellen. Varalla urokset Puurattaren Poutahaukka, Tuiskuturkin Wasikka, Nutukas Donovan.

Poppylle on ajateltu Puurattaren Poutahaukkaa tai Tuiskuturkin Wasikkaa ,jos ei onnistu ensin ajatellun nartun kanssa. Myös Seitavuoren Xenicus on mielessä mukana. 

Rosalle on ajateltu urosta Tuiskuturkin Ronnie James, komea tumma uros kranssikauluksineen, sieltäkin voi olla mukavaa väriskaalaa toivottavasti. 

Nämä ovat suunnitelmia ja siis 6 urosehdokasta on ajatuksissani , miten se lopulta onnistuu ja toteutuu ,siis kuka kenelle , sen tiedämme kun astutukset ovat totta. Pidän näistä kaikista uroksista todella paljon ja niitä on halu käyttää, tässä rykelmässä on hyvä se ,että aika moni uros sopii näille kaikille nartuilleni ja vanha herra Nutukas Donovan jolla on jo jälkeläisnäyttöä hyvinkin on jollekin nartulleni tuleva. Donovanilla Nallella on jälkeläisiä mutta sukua eteenpäin eivät ole jatkaneet joten pitää saada vanhan herran suku jatkumaan. Nalle kävikin juuri silmätarkastuksessa ja terveet olivat. 

Kaikki uudet tiedot tulevat uutisiin heti kun astutus hommat ovat toteutuneet. Sitten vain peukut pystyyn ja toivoen etteivät keksi juoksuja päällekäin , koska kaksia pentuja en päällekkäin voi ottaa , ne olisi mentävä limittäin lomittain , kuten tässä parina viime vuotenakin. Yhteyttä suunnitelmien tiimoilta voi ottaa etukäteenkin jos joku narttu / yhdistelmä sinua kiinnostaa.