PENTUJA ODOTELLAAN DIXILLE JA PUURATTAREN POUTAHAUKALLE

Dixi Villi-Joikhu Super-Säpinä kävi sulholassa ja astutus onnistui erittäin hyvin. Sulho on Puurattaren Poutahaukka, Raisu. Dixiltä katsottiin ensin progesteroni testeillä oikea ajankohta juoksusta ja sitten vain menoksi Lahteen Raisun luokse. Dixi on aika kookas narttu ja mietintä oli , yltääkö sulho astua . Raisu on kooltaan Dixiä pienempi, mutta kekseliäs ja yritteliäs koiraherra. Voisi sanoa, että eläköön talvi ja lumikinos. Dixi nimittäin seisoi lumikinoksen alapuolella ja Raisu kiipesi kinoksen päälle ja siitä sitten . Hyvin onnistui ja niin on pentutilaus tehty. Ajomatka kannatti, vaikkakin oli kauhea lumipyräkkä ja hankala matka. Nyt sitten odotellaan tulosta. 

Ultrassa käydään tarkistamassa tilanne Maaliskuun puolivälissä ja laskettu aika pennuille on 21.4.2012. Sijoitan pentueesta nartun, joka etsii omaa perhettään vielä tässä vaiheessa. Ultra tulos tulee sitten tähän uutiseen. Dixin omat sivut löydät sukutaulut sivulta, jossa on tietoa lähemmin ja Raisu on mukava , hyvin koulutettu ja tottelevainen koira. Yhdet jälkeläiset ovat olemassa viimevuodelta. Raisu on iältään pian 4vuotias kuten Dixikin. Raisu on aktiivinen ja kaikessa touhussa mukana oleva perhekoira. Teki minuun kyllä mukavan vaikutuksen.  Tässä omistajan kuvaus Raisusta: ” Maailman kiltein koira ja rauhallinen, paitsi innostuessaan melkein mistä vain. Utelias ja avulias. Osallistuen kaikkeen saunan lämmityksestä , tietokoneen käyttöön asti.  Seurallinen ja viihtyy kainalossa. Viisas ja nopea oppimaan.  Osaa myös näyttää tunteensa välillä ollen teatraalinenkin. Tykkää purjehtimisesta ja metsälenkeistä. Kesällä kahlailee mutta ei ui. Kova juttelemaan ja kommunikoimaan. Ei harrasta mitään aktiivilajia. ” 

DIXI KÄVI ULTRASSA 19.3.2012 JA PENTUJA ON TULOSSA. ULTRA NÄYTTI N.7 PENTUA ELI IHAN KUNNON PENTUE TULOSSA. ULTRA EI OLE 100% TULOS, MUTTA HYVIN SUUNTAA ANTAVA. NYT JATKUU ODOTUS JA KUN PENNUT SYNTYVÄT TULEE UUTISIIN SIITÄ TIETO ENSIKUVAN KERA. PENTUEESTA SIJOITAN NARTUN , JOKA ETSII OMAA SIJOITUSPERHETTÄÄN. 

Villi-Joikhu Super-Säpinä , silmät terveet, polvet terveet, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A

Puurattaren Poutahaukka, Raisu silmät terveet, polvet terveet, kyynärät 0/0 ja lonkat B/B