PENTUJA ODOTTAEN METELLE JA AMAKSELLE 2.5.2014

Mette Reppulin Mereth ja Amas Villi-Joikhu Ainokainen saivat toisensa , rakkauden palon saattelemana. Metellä on yksi pentue , Amaksella ei ole jälkeläisiä ennestään. Tätä olen suunnitellut jo 4 vuotta kun ostin Meten Ainokaista ajatellen. Ainokainen puolestaan on vanha rouva Dinan poika ja todella nimensä mukainen muita ei ole. Amas on 6vuotias koiraherra, joka on iloinen leikkisä, ja kaikkien kanssa toimeen tuleva. Ei rähjää toisille uroksille väistää mielummin. Pysyy omalla pihalla ja on erittäin tottelevainen luonteeltaan , myös hiukan herkkä poika. Tämä pentue on sitten toteutuessaan haaveiden pentue. Sillä sitähän se on minulle ollut ja nyt oli Meten viimeinen tilaisuus , kun sijoitusaika menee umpeen. Pariskunta sopii toisilleen kuin nenä päähän mielestäni. Sitä samaa mieltä olivat kyllä koirulit itsekin, Mette ikävöiden ja antaen omia ääninäytteitään sulhon perään ja Amas teki oman työnsä loistavasti. Mette käy ultrassa tämän kuun lopussa ja tieto siitä tulee tähän uutiseen. Metestä voit lukea lisää Meten omalta sivulta. Metteä ei ole palkittu katselmuksissa , mutta Amas sijoittui viimevuonna kärkeen ihanine pyöreine korvineen. Pentueesta sijoitetaan narttu. 

Mette kävi ultrassa eilen 31.3.14  ja tulos oli positiivinen, pentuja 5-6 lääkäri kyllä taipui siihen kuuteen. Ultra ei ole sataprosenttinen ja joskus on sattunut niin että joku onkin vielä piilossa. Odotus jatkuu ja sitten kun pennut syntyvät niin näkee mitä tuli. Uutisiin tulee tiedo sitten pentujen syntymästä. 

Reppulin Mereth , Mette lonkat A/B, kyynärät 0/0 , polvet 0/0 ja silmät terveet.   Kuva : Sara Pulli 

Villi-Joikhu Ainokainen, Amas lonkat A/A ja silmät terveet.