SIRUN JA MORIZIN PENTU SYNTYI 19.2.2016

Röntgenin ja ultran perusteella jo tiedettiin etukäteen, että tulossa on vain yksi pentu. Harvoin yhden pennun tuottamat hormoonit riittävät käynnistämään synnytystä. Varauduin siis keisarinleikkaukseen. Sirun käytös oli muuttunut Perjantai aamuna , lämpö oli laskussa ja ounastelin että avautuminen lähtisi käyntiin. Maitoakin tuli nisistä. Keskusteltuani eläinlääkärimme kanssa , oli hänkin leikkauksen kannalla, varsinkin kun edessä oli hankala viikonloppu jolloin apua olisi vaikea saada. Päiviä astutuksesta oli jo kulunut kolmannestakin 63 vrk. Näin tehtiin ja toimenpide meni hyvin. Lääkärimme Kaisa Wuorimaa otti kuvan ja laittoi sen päivityksenä omalle facebook sivulleen ja kertoi että näin autettiin maailmaan Ponteva Prinsessa.Siru ja pentu oli siis heti julkkis ja näin sai tyttönen myös nimensä. Kokoakin neidillä on ja osoitti pontevuutta heti kättelyssä. Sirun oma Prinsessa . Pentu on siis narttu. Harmi , että sillä ei ole sisaruksia kavereina , mutta näin joskus on , että enempää ei sitten tule. Demi täti ja mamma Siru leikittää kunhan neiti kasvaa. Kuvassa Siru ja pentu joka on 2päivää vanha. Pentu on varattu ja luovutetaan 8.4.16. Viikkokuvat tulevat tähän uutiseen ajallaan. Nyt mamma Siru Prinsessan kera voivat hyvin. 

Kennel Villi-Joikhu

Mamma Siru ja tyttärensä 2pv. vanhana. 

Sirun pentu 1vk ikäisenä >>>
Sirun pentu 2vk ikäisenä >>>
Sirun pentu 3vk ikäisenä >>>
Sirun pentu 4vk ikäisenä >>>
Sirun pentu 5vk ikäisenä >>>
Sirun pentu 6vk ikäisenä >>>
Sirun pentu 7vk ikäisenä >>>