PENTUJA ODOTELLAAN HALLALLE SYNTYVÄKSI 21.3.2017

Halla , Villi-Joikhu Elon Lämmin Henkäys on astutettu onnistuneesti uroksella Crystal Joutavat Höpinät eli Kero. Hallan kanssa kävimme myös ensin ajatellun uroksen luona Nereaneidon Haaveen Voiton Naavan luona , mutta tämä homma ei oikein ottanut onnistuakseen. Joten näin ollen tuli herra Kero mukaan kuvioon , joka sitten lopulta onnistuikin. Mutta koska on kaksi urosta niin isä varmistetaan testillä aikanaan. Halla antoi odotuttaa oikeaa aikaa ja monta progesteronia sai ottaa. Tässä uutisessa on tiedot molemmista uroksista , mutta se miten homma meni , niin oletan kyllä pentujen isukiksi Keroa. Eli pentu toiveita on ja Halla käy ultrassa Helmikuun puolivälissä , jossa tulos varmistuu. Pidämme peukut pystyssä . Pennuista sijoitetaan narttu ja sille perhe onkin jo valmiina. Hallasta saat lisätietoa hänen omalta sivultaan sukutaulut kun klikkaat Hallan nimeä. Ultra tulos tulee sitten tähän uutiseen. 

HALLA KÄVI ULTRASSA EILEN JA PENTUJA ON TULOSSA. NÄKYI 6-7 PENTUA. Nyt odotus jatkuu. 

Kennel Villi-Joikhu

Crystal Joutavat Höpinät , Kero . Lonkat B/B , silmät terveet, polvet ja kyynärät 0. Selkä myös tutkittu se normaali. Pompe ja pra ovat normaaleja terveet polveutumisen perusteella. Dm kantaja , mutta Halla on DM terve joten pentueeseen tulee kantajia , kenenkään sairastumatta. Keroa kuvataan omistajan sanoilla: Miellyttämisen haluinen, Ei pelkää, pehmeä ohjaajalle , luonne on kultaa vaikka itsepäisyyttäkin löytyy. Pysyy vapaana , ei ole karannut. Pieniä pentuja kohtelee rakastaen, Kiltti ja helppo koira ei ole harrastellut pentunakaan mitää tuhoja kotona. Ei haasta toisten koirien kanssa riitaa. Puolustaa itseään jos tarvis. Oppii nopeasti ja motivoituu hyvin. Kuva : Laura Vallenius.

Kennel Villi-Joikhu

Nereaneidon Haaveen Voitto Naava, Lonkat A/A, Silmät terveet, kyynärät ja polvet 0. Pompe terve , pra – ja DM kantaja. Mukava koira, vilkas , kova tyttöjen perään. Toimeentuleva . 

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Elon Lämmin Henkäys Halla. Lonkat A/A, Silmät terveet, polvet ja kyynärät 0. Pompe terve, Dm terve , Pra-. Hallasta lisätietoa sukutaulut sivulta.