KATSELMUS 22.-23.4.2017 LIETO

Tänä vuonna Katselmus pidettiin Liedossa ,Zoolandiassa. Huhtikuun sää ei tänä vuonna kauheasti suosinut , kun taivaalta tuli kaikkea mahdollista, vettä , räntää , lunta ja rakeitakin. Kera kovan tuulen. Mutta koiraihmiset osaavat tähän suhtautua ja porukkaa oli paljon liikkeellä säästä huolimatta. Joikhuja oli ilmoitettu Katselmukseen sankoin joukoin , joku oli laskenutkin sen , kolmisenkymmentä koiraa. Kiitos kaikille jotka tulitte ja oli tosi ihana nähdä kasvattejani ja heidän perheitään. Aloitan siis tämän jutun ja lisäilen kuvia ja juttua sitä mukaa kun esim .arvosteluja saan. Sijoitusnartut ja oma kotilauma mukaan lukien olin ilmoittanut Katselmukseen 10 koiraa. Heidän arvostelut voit lukea jokaisen omalta sivulta ,sukutaulut. Halla Elon Lämmin Henkäys , jäi kotiin pentuineen ja koiranhoitajani Joanna hoiti laumaa kaksi päivää, jonka Katselmus kesti. Lauantaina 22.4.17 oli pennut, nuoret ja juniorit. Nekku oli Diian kanssa Junior handlerissä. Sunnuntaina vuorossa olivat yli 2 vuotiaat ja veteraanit. Kasvateilleni tuli joitain sijoituksia loppukehiin. Laitan myös joitain perhekuvia tähän uutiseen , sillä siellä oli myös Joikhujen perhe tapaamisia. 

Pentu luokka urokset sij. 3:s , Villi-Joikhu Luojan Lykky 

Juniori nartut, Villi-Joikhu Vikkelä Eka Sininen, ” 10kk ikäinen sininen merkkivärinen narttu. Vielä pentupörröinen turkki. Riittävät kulmaukset. Komea häntä. Soma ilme. Liikkuu hyvin. Miellyttävä , ystävällinen luonne. Seuraa ympäristöä valppaasti. Kaunis , mutta kevyehkö pää. Purenta ok. Sopusuhtainen kaunis koira. ” Tuomari Eeva Kähönen. 

Avo urokset sij. 4:s Villi-Joikhu Elon Arvokas Ajatus, ” 2v 8kk vanha uros, jolla rodunomainen pää ja ilme. Hyvät etu-ja takakulmaukset. Liikkuu hyvin edestä, takaa ja sivulta. Saisi olla paremmassa lihaskunnossa ja hieman hoikempi. Luonne ok. ”

Avo nartut ei loppukehä sijoitusta. Villi-Joikhu Lumihohto . ” 5 vuotias narttu, jolla hyvä rodunomainen pää ja ilme. Hyvät kulmaukset edessä ja takana, rintakehä kapea. Riittävä luusto. Liikkuu hyvin edestä takaa ja sivulta. Esiintyy hyvin ja Hyvä luonne. ”

Avo2 nartut sij.4:s. Villi-Joikhu Hämypesän Keiju . ” 6 vuotias narttu, jolla hyvä narttumainen pää ja ilme. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä rintakehä , hyvä luusto. Liikkuu hyvin edestä , takaa ja sivulta. Hyvä kunto. Hyvä luonne. ” Tuomari Outi Pikkarainen. 

Vet. urokset ei loppukehä sijoitusta. Villi-Joikhu Extrajätkä .” 10- vuotias kevytpiirteinen uros, jolla hieman puutteellinen sukupuolileima. Hyvä rintakehä ja vahva selkä. Melko niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu muuten hyvin, mutta takaa hieman kapeasti. Miellyttävä luonne. Purenta ok. Kastroitu. ” Tuomari Sanna Kalliosaari. 

Avo 2 uros. Villi-Joikhu Potrapoika . ” Hyvä kokonaisuus . 6 vuotias uros. Pää saisi olla jämerämpi. Hyvä ylälinja. Rungossa hieman massaa. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä. Hyvät takakulmaukset. Turkin laadussa näkyy se ,että koira on leikattu. Liikkuu kauttaaltaan hyvin . Esiintyy hyvin. Purenta ok. Kastroitu. ” Tuomari Janika Wiksten. 

PERHE JA MUITA KATSELMUS KUVIA

Nekku ja Villi-Joikhu Diiva, Diia Juniorhandlerissä.

Kaunein häntä tuomari ihastelee Joikhuja.

Joikhuja kolmessa polvessa oik. Villi-Joikhu Super-Säpinä Dixi, kesk. tyttärensä Villi-Joikhu Lumikuningatar Lumo ja vas. Lumon poika Nalle Villi-Joikhu Elon Arvokas Ajatus.

Villi-Joikhu Super-Säpinä Dixi oik. ja lumipentuja Joikhut Lumikuningatar Lumo, Lumituisku Hukka, ja vas. Lumihohto Wiima. Dixi ja pentuset.

Isä ja poika, Villi-Joikhu Ainokainen Amas (seisoo) ja poikansa Villi-Joikhu Hässäkkä Hussa (istuu)

Sisarukset vas. Villi-Joikhu Voitokas Sydämen Valloittaja Iita, Villi-Joikhu Vikkelä Eka Sininen Manna, Villi-Joikhu Viettien Vipinä Tiera,ja Villi-Joikhu Viehkeä Viettelys Kuura. Villi-Joikhu Exelentin Murun pentuja. 

Sisarukset vas. Villi-Joikhu Hiljaa Hyvä Tulee Hasse ja Villi-Joikhu Huomion Keskipiste Sani . 

Perhe potretti vas. Mamma Villi-Joikhu Oikeasti Osattu Sella kesk. tytär Villi-Joikhu Luojan Kiitos Vimma ja oik. poikansa Villi-Joikhu Luojan Lykky Luxi. 

Tänä vuonna Katselmus pidettiin Liedossa ,Zoolandiassa. Huhtikuun sää ei tänä vuonna kauheasti suosinut , kun taivaalta tuli kaikkea mahdollista, vettä , räntää , lunta ja rakeitakin. Kera kovan tuulen. Mutta koiraihmiset osaavat tähän suhtautua ja porukkaa oli paljon liikkeellä säästä huolimatta. Joikhuja oli ilmoitettu Katselmukseen sankoin joukoin , joku oli laskenutkin sen , kolmisenkymmentä koiraa. Kiitos kaikille jotka tulitte ja oli tosi ihana nähdä kasvattejani ja heidän perheitään. Aloitan siis tämän jutun ja lisäilen kuvia ja juttua sitä mukaa kun esim .arvosteluja saan. Sijoitusnartut ja oma kotilauma mukaan lukien olin ilmoittanut Katselmukseen 10 koiraa. Heidän arvostelut voit lukea jokaisen omalta sivulta ,sukutaulut. Halla Elon Lämmin Henkäys , jäi kotiin pentuineen ja koiranhoitajani Joanna hoiti laumaa kaksi päivää, jonka Katselmus kesti. Lauantaina 22.4.17 oli pennut, nuoret ja juniorit. Nekku oli Diian kanssa Junior handlerissä. Sunnuntaina vuorossa olivat yli 2 vuotiaat ja veteraanit. Kasvateilleni tuli joitain sijoituksia loppukehiin. Laitan myös joitain perhekuvia tähän uutiseen , sillä siellä oli myös Joikhujen perhe tapaamisia. 

Pentu luokka urokset sij. 3:s , Villi-Joikhu Luojan Lykky 

Juniori nartut, Villi-Joikhu Vikkelä Eka Sininen, ” 10kk ikäinen sininen merkkivärinen narttu. Vielä pentupörröinen turkki. Riittävät kulmaukset. Komea häntä. Soma ilme. Liikkuu hyvin. Miellyttävä , ystävällinen luonne. Seuraa ympäristöä valppaasti. Kaunis , mutta kevyehkö pää. Purenta ok. Sopusuhtainen kaunis koira. ” Tuomari Eeva Kähönen. 

Avo urokset sij. 4:s Villi-Joikhu Elon Arvokas Ajatus, ” 2v 8kk vanha uros, jolla rodunomainen pää ja ilme. Hyvät etu-ja takakulmaukset. Liikkuu hyvin edestä, takaa ja sivulta. Saisi olla paremmassa lihaskunnossa ja hieman hoikempi. Luonne ok. ”

Avo nartut ei loppukehä sijoitusta. Villi-Joikhu Lumihohto . ” 5 vuotias narttu, jolla hyvä rodunomainen pää ja ilme. Hyvät kulmaukset edessä ja takana, rintakehä kapea. Riittävä luusto. Liikkuu hyvin edestä takaa ja sivulta. Esiintyy hyvin ja Hyvä luonne. ”

Avo2 nartut sij.4:s. Villi-Joikhu Hämypesän Keiju . ” 6 vuotias narttu, jolla hyvä narttumainen pää ja ilme. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä rintakehä , hyvä luusto. Liikkuu hyvin edestä , takaa ja sivulta. Hyvä kunto. Hyvä luonne. ” Tuomari Outi Pikkarainen. 

Vet. urokset ei loppukehä sijoitusta. Villi-Joikhu Extrajätkä .” 10- vuotias kevytpiirteinen uros, jolla hieman puutteellinen sukupuolileima. Hyvä rintakehä ja vahva selkä. Melko niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu muuten hyvin, mutta takaa hieman kapeasti. Miellyttävä luonne. Purenta ok. Kastroitu. ” Tuomari Sanna Kalliosaari. 

Avo 2 uros. Villi-Joikhu Potrapoika . ” Hyvä kokonaisuus . 6 vuotias uros. Pää saisi olla jämerämpi. Hyvä ylälinja. Rungossa hieman massaa. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä. Hyvät takakulmaukset. Turkin laadussa näkyy se ,että koira on leikattu. Liikkuu kauttaaltaan hyvin . Esiintyy hyvin. Purenta ok. Kastroitu. ” Tuomari Janika Wiksten. 

PERHE JA MUITA KATSELMUS KUVIA

Nekku ja Villi-Joikhu Diiva, Diia Juniorhandlerissä.

Kaunein häntä tuomari ihastelee Joikhuja.

Joikhuja kolmessa polvessa oik. Villi-Joikhu Super-Säpinä Dixi, kesk. tyttärensä Villi-Joikhu Lumikuningatar Lumo ja vas. Lumon poika Nalle Villi-Joikhu Elon Arvokas Ajatus.

Villi-Joikhu Super-Säpinä Dixi oik. ja lumipentuja Joikhut Lumikuningatar Lumo, Lumituisku Hukka, ja vas. Lumihohto Wiima. Dixi ja pentuset.

Isä ja poika, Villi-Joikhu Ainokainen Amas (seisoo) ja poikansa Villi-Joikhu Hässäkkä Hussa (istuu)

Sisarukset vas. Villi-Joikhu Voitokas Sydämen Valloittaja Iita, Villi-Joikhu Vikkelä Eka Sininen Manna, Villi-Joikhu Viettien Vipinä Tiera,ja Villi-Joikhu Viehkeä Viettelys Kuura. Villi-Joikhu Exelentin Murun pentuja. 

Sisarukset vas. Villi-Joikhu Hiljaa Hyvä Tulee Hasse ja Villi-Joikhu Huomion Keskipiste Sani . 

Perhe potretti vas. Mamma Villi-Joikhu Oikeasti Osattu Sella kesk. tytär Villi-Joikhu Luojan Kiitos Vimma ja oik. poikansa Villi-Joikhu Luojan Lykky Luxi.