PENTUJA ODOTELLAAN DIIALLE JA STENKALLE 23.10.2017

Stenka sai Diian ja Diia Stenkan. Kovin rakastunut pariskunta ja astutus sujui hyvin ja tosi nopeasti. Kuono ei kauan tuhissut. Diian oman sivun löydät sukutaulut sivulta, jossa on hänestä tietoa. Diia on DM kantaja , Stenka on DM tervegeeniseksi todettu, joten pentueeseen tulee DM kantajia , normigeenisten lisäksi . Tarkoittaa sitä ,että kantaja ei sairastu vain kantaa virhegeeniä. Diia kun on vahvaluonteinen narttu , Stenka täydentää sitä omalla luonteellaan olemalla pehmeämpi ja rauhallisempi. Stenka on herrasmies. Kummallakaan ei ole jälkeläisiä ennestään. Ensikertalaiseksi Stenka oli varma astuja. Pentueesta sijoitetaan narttu , ja perhe on haussa. Ota rohkeasti yhteyttä jos se on mahdollisesti sinun ajatuksissasi. 

Ultra tulos tulee tähän uutiseen kun Diia käy siellä Syyskuun loppupuolella. Diia kävi tänään ultrassa ja on kantava, mutta isoa pentuetta ei ole tulossa, sillä ultra näytti 3 pentua. 

Villi-Joikhu Diiva, Diia, Lonkat B/B, Silmät terveet, polvet 0/0 ja kyynärät 0/0 Polveutumisen perusteella Pompen terve , Pra-prcd ei ole testattu , DM kantaja. 

Stenka FI15307/14, Lonkat B/B, Silmät terveet , polvet 0/0 ja kyynärät 0/0. Pompen terve , Pra-prcd terve ja DM terve.