SUUNNITELMIA SEKÄ AJATUKSIA VUODELLE 2022

Vuosi lähenee loppuaan ja on taas aika miettiä uusia asioita ensivuotta ajatellen. Moni narttu sijoitusnartuistani täyttää tai on täyttänyt kaksi vuotta ja on aika ajatella sulhoja. Sijoitusnartulla kun on aina rajallinen aika. Pevisa tutkimuksissa ei mitään ihmeitä ole ollut joten senkin puolesta asiat on ok. Pentutoiveita on useallekin nartulle , ja ensivuosi sitten näyttää miten ne menee, ja miten juoksut tulevat. En mielellään ota kahta pentuetta aivan päällekkäin kuin ihan erikoistapauksessa , ja ne pitäisikin mennä jotenkin limittäin tai peräkkäin.

On aina mahdollista, että joku sitten siirtyy seuraavaan juoksuun, jos ei onnistu tai juoksu on huonoon aikaan johonkin muuhun narttuun nähden. Myös tärkeysjärjestys sanelee. Sulhot on vielä auki ainoastaan Freijan asia on lukkoon lyöty. Hänelle juoksua odotellaankin nyt Joulukuussa 21. Ensimmäisenä siis Villi-Joikhu Tuulen Myllerrys Freija, jolle juoksua odotellaan. Sulhoja on toki mietinnässä, vaikka asiat auki vielä.

Seuraavana on Villi-Joikhu Tähtihetken Täyttymys Siru. Muita tyttöjä ovat :
Vili-Joikhu Häntähitti
Villi-Joikhu Hohdokas Herkkusuu
Villi-Joikhu Elohopea , joka epäonnistui viimeksi nyt uusi yritys.
Villi-Joikhu Mietteliäs Matriarkka
Villi-Joikhu Rauhanaika ,riippuen mitä pevisat kertoo ja sijoittuen aivan loppuvuoteen tai v. 23 alkuun, toki juoksut määrää ajankohtaa.

Disa, Villi-Joikhu Kolmas Kerta Toden Sanoo, joka on omassa taloudessani, hänen juttuja mietitään myös pikkuhiljaa ensivuonna.
Sulhot tarkentuvat ajallaan ja toki aina astutus uutiset tulevat tähän uutisiin kun pentuja olisi odotettavissa.
Jaa, tässähän sitä suunnitelmia , toivottavasti asiat onnistuvat ja toteutuvat ja kun tuota jonoakin on , niin moni saisi sen oman pentusen.

Toivotan kaikille hyvää Joulun odotusta , ja toivottavasti kun seuraavan kerran kirjoitan uutisia niin olisi mukavaa kerrottavaa. Näillä mietteillä ensivuoteen.