PENTUTOIVEITA FREIJALLE JA PATULLE 12.3.22

Freijan (Villi-Joikhu Tuulen Myllerrys) juoksua oli odoteltu Joulukuuhun 21 ja tulihan se sieltä. Syksyllä ilmeni myös uusi Pra geeni ja tietenkin piti selvittää mitä nämä sijoitusnarttuni edustavat, Freija mukaanlukien. Freija sitten todettiin kantajaksi siitä, ja sulho asiat menivät uusiksi. Mutta on ihana kun on mukavia vaihtoehtoja ja niin löytyi myös Freijalle uusi sulho. Freija on 2v. 8kk vanha ensikertalainen ja hänestä lähempää tietoa löydät sukutaulut sivulta Freijan omalta sivulta. Sulhoksi valikoitui ihana vanhempi herra Lumoloitsun Doaivu 10vuotias jo ennestään 3:n pentueen isä. Kutsumanimeltään Patu. Patu on mökkeilyä rakastava lapsiperheen koira , joskaan harrasteet haku, nose work, eivät ole vieraita asioita, paimennusta lampailla on myös Patu kokeillut ja tutuksi on tullut vierailut ikääntyvien asumisyksikössä ilahduttamassa vanhuksia. Patu on avoin, sosiaalinen, lempeä luonne joka on myös mutkattomasti sopeutuva uusiin tilanteisiin. Patun perheessä on myös toinen koira oma poika , jonka kanssa hyvin tulee toimeen. Laumassa Patu on pomo. Astutus sujui hyvin. Ultrassa käydään kuten ennenkin tuossa neljän viikon kohdalla ja tulos tulee tähän uutiseen. Pentue on Pompen, Dm, Pra-prcd:n osalta terve polveutumisen perusteella. Mutta tämän uuden IFT122-PRA geenin kantajia pentueessa voi olla sillä Freija on kantaja ja Patu on siitä terveeksi testattu. Nyt odotus jatkuu ja pidetäänpä peukkuja pariskunnalle. FREIJA KÄVI ULTRASSA 7.2.22 TULOS OLI TYHJÄ ELI PENTUJA EI TÄSTÄ NYT OLE TULOSSA.

Villi-Joikhu Tuulen Myllerrys Freija. Silmät ok, polvet 0/0, kyynärät 0/0, lonkat A/A. Pompen, Dm ja Pra-prcd terve polveutumisen perusteella. IFT122-PRA kantaja.

Lumoloitsun Doaivu Patu. Silmät ok, polvet 0/0, kyynärät 0/0, lonkat A/B. Pompe, Dm, Pra-prcd ja IFT122-PRA testattu ja on kaikista terve.