FREIJAN JA REMIN PENNUT SYNTYIVÄT 31.8.2022

Freijan edellinen kerta meni myttyyn kun jäi tyhjäksi ja nyt siis uusi yritys, joka sitten tuottikin tulosta. Mutta ei ihan helpolla. Palataan astutus ajankohtaan josta kaikki alkoi. Proget oli otettu ja nyt kohdillaan, astutus illalla. Kotimatkalla yhtäkkiä iski paniikki sillä rupesin uumoilemaan ,että Freijan silmätarkki oli mennyt umpeen. Olin jotenkin unohtanut sen. Tarkistin asian ja niin olikin, apua. Sehän pitää olla voimassa astutushetkellä. Soittelin kaikki mahdolliset paikat ja silmälääkäriä ei ollut saati sitten kesäaikaan vapaita aikojakaan. Kuka tahansa kun ei voinut tarkkia tehdä. Mietin kuumeisesti ja sitten päätin soittaa Lotta Axelsonille , kysyä neuvoa ,en edes siinä hetkessä unelmoinut hänen tarkkia tekevän ,sillä tiesin Lotan olevan lomalla. Sain puhelimitse kiinni ,selitin asian ja Lotta sanoi ,että voi tarkastaa silmät. Oi ihanaa. Hän on kuitenkin Hangossa ,sanoin että sitten ajan Freijan kanssa sinne. Lotalla oli tarvikkeet ja välineet omalla klinikalla ja hän sanoi, että hänen miehensä voi ne tuoda tullessaan kun tulee illalla Hankoon. Hetken päästä viesti, että yksi pikku juttu…. klinikan avain onkin hänellä Hangossa mukana. Lotta järjesti työkaverinsa joka sattui kuin sattuikin olemaan maisemissa , avaamaan klinikan oven Lotan miehelle jotta saa kaiken tarvittavan matkaan. Sitten illalla Hankoon ja silmät tarkastettiin hevostallin vessassa. No käy se niinkin ja ikionnellisena kiidimme Helsinkiin astutukseen. Joten tässä sai pistää parastaan ja LIIKETTÄ TÖPPÖSIIN. Kiitos todella paljon Lotalle.

Mutta nyt sitten itse synnytykseen , joka sujui hyvin. No , paitsi ,että jotain nestettä tuli kolme lammikkoa pentulaatikkoon ja ei supistuksia , joten lähdimme ajelemaan lääkäriin näytille varmuudeksi. Pääsimme 7km kun supistukset alkoivat autossa , soitin lääkäriin, että mennään nyt sitten kotiin. Ilmeisemmin lammikot olivat pissiä ei mitään hätää. Tämä tuli vasta jälkikäteen mieleen. Freija oli rauhallinen kuin LEVOLLINEN LUPSUTTAJA , pääsemme kotiin ja homma alkaa kunnolla. Pentu syntyy ongelmitta ja niin oli maailmaan tullut LUPSAKKA LIITTOLAINEN, syntyy poikia ja niin LEPPOISA LIEHITTELIJÄ oli tullut keskuuteemme. Kaikki sujuu ja kyllä tunnelma on LOISTOKAS LAUMAHENKI, poikia pukkaa ja kun kaikki 6 pentua ,jotka on kaikki poikia on syntyneet niin me ollaan kyllä kaikki tyytyväisiä ja meidän tiimi LÄMPIMÄSTI LÄHEKKÄIN.

Kuusi pentua poikakatras. Ei yhtään narttua. Tämän pentueen osalta on todella ollut liikettä töppösissä josta nyt sitten nimetkin lähti tulemaan. Viikkokuvista jälleen selviää kuka on kukin. Erityiset kiitokset Lotalle, Aunelle ja Freijan perheelle , Sanna oli mukana synnytyksessä. Kuten Aunekin.

Pentujen luovutus lähtee 19.10.22 lähtien ja kaikki pennut ovat varattuja. Värit kermaa ja yksi tumma tulisiko siitä brindle. Viikkokuvat tulevat jälleen tähän uutiseen.

Freija pentuineen , tässä 1vrk vanhat.

Freijan pennut 1 vko ikäisenä
Freijan pennut 2 vko ikäisenä
Freijan pennut 3 vko ikäisenä
Freijan pennut 4 vko ikäisenä
Freijan pennut 5 vko ikäisenä
Freijan pennut 6 vko ikäisenä
Freijan pennut 7 vko ikäisenä