VILLI-JOIKHU PALOSIREENI , TIMI KÄVI NÄYTTELYSSÄ

Kuva: Sakari Alaranta.

Villi-Joikhu Palosireeni kävi virallisessa näyttelyssä. Sai ihan hyvän arvostelun. JUN H.

Turku 18.5.2023 Tuomari Kirsi Sainio . Arvostelu: Vuoden ikäinen. Hyvät mittasuhteet. Kovin kevyt pää, jossa kuono-osa voisi olla lyhyempi kalloon nähden, joka melko kapea. Leveäasentoiset korvat. Silmät voisivat olla tummemmat tähän väriin. Hyvä kaula. Ikään nähden hyvä runko. Tasapainoisesti kulmautunut takaa. Hyvä hännän kiinnitys ja kanto. Voisi liikkua tasapainoisesti edestä ja takaa. Sivuliikkeessä voimakas taipumus peitsaamiseen. Erinomainen käytös. Laadultaan erinomainen karvapeite.

Kivekset normaalit. Suhtautuminen tuomariin Käsiteltävissä.

Timi on vielä nuori ja kehitystä tapahtuu, joten tästä arvostelusta voi olla todella iloinen. Minä olen aina hyvin iloinen kun on maininta ,että käytös on hyvä tai kuten Timillä erinomainen. En tiedä jatkuuko Timin näyttely ura tästä, mutta kaikkiaan hyvä tulos. Onnea Timille ja hänen perheelleen.