PENTUJA ODOTETTAVISSA 2008

Vihdoin tuli odotettuja juoksuja, ja nyt on Villi-Joikhu Nappisilmä Dina sekä Villi-Joikhu Ikiliikkuja,Lola  astutettu.  Molemmat  käyvät  ultrassa tammi-helmikuun vaihteessa, jotta varmistetaan tulevat pennut. Molemmista pentueista myös sijoitan narttupennun. Dinan sulho on Naavaneidon Susihukkanen, fiksu ja hyvän luonteen omaava koiraherra, joka on terve silmiltään , A-lonkkainen,sekä kyynärät ok.  Lolan sulho puolestaan on vilkas ja iloinen koiruus, Puhuripeikon Indi, silmät terveet ja lonkat A/B. Dinasta ja Lolasta löydät lisätietoa sukutaulut sivulta. Dinan pentueen laskettu aika on 4.3.08 ja Lolan pentueen laskettu aika on 10.3.08. Pennut luovutetaan mikrosirulla tunnistusmerkittyinä. Jos olet kiinnostunut Paimensukuisesta pennusta niin ota yhteyttä ja meille voi tulla myös katsomaan koiria. Kun ultrassa on käyty tulee tähän siitä lisää tietoa. Dinalle nämä pennut ovat viimeiset jonka jälkeen Dina jää näistä pentuhommista ”eläkkeelle.” 

Molemmat Dina sekä Lola ovat nyt käyneet ultrassa. Molemmat ovat kantavia. Dinalla näkyi ultrassa yksi pentu. Jos se on narttu niin se sijoitetaan ja etsii sijoituskotia, jos taas uros niin sitä kaavailen siitokseen jatkossa. Pennun pitäisi saada koti mielellään Uudenmaan alueelta. Pennun nimi on valmiina, joka on Villi-Joikhu Ainokainen, varmistuksen tähän antaa synnytystä edeltävällä viikolla tehtävä röntgen.

Lolan ultrassa näkyi 4-5 pentua ja tästäkin sijoitetaan myös narttupentu. Lisää uutisia tulee pentujen synnyttyä.

  
  
Naavaneidon Susihukkanen lonkat-A silmät ok.  

Villi-Joikhu Nappisilmä lonkat-A , silmät ok.  


Puhuripeikon Indi Lonkat A/B silmät ok.


Villi-Joikhu Ikiliikkuja Lonkat C silmät ok. kuva: Rosa Kotoaro