7.3.2008 SYNTYIVÄT LOLAN , VILLI-JOIKHU IKILIIKKUJAN PENNUT

Päivän valon näkivät sujuvan synnytyksen myötä 3narttua ja 2 urosta. Urokset ovat molemmat soopeleita ja nartuista kaksi on tummaa parkkia ja yksi soopeli. Tästä pentueesta sijoitan yhden nartun. Pennut luovutetaan tunnistusmerkittyinä mikrosirulla ja luovutus ajankohta on 25.4.08 alkaen. Pennut ja emä voivat hyvin ja Lola on huolehtivainen ja myös kovin vahtivainen mamma tällähetkellä, kuten luonnollista on. Pentueesta on varattu yksi uros toinen etsii kotiaan. Lisäksi nartuista on kaksi varattu , vielä on epäselvää onko toinen varauksista sijoitus nartun paikka vai ei , se selviää tässä myöhemmin. Kun pennut kasvavat , tulee tähän jälleen viikkokuvia joista näkee pentujen kehitystä ja kasvua. Myös pentujen tulevista nimistä tulee aikanaan tietoa , sen tiedän jo nyt että tämä pentue on O-pentue , edellisistä on vuosi väliä ja monet astutukset ovat menneet pieleen tällä välillä ja nyt tuli sitten OIKEA-OSUMA, joten tästä lähti pentujen nimet. Kuka se on ja mitkä ovat loput niin selviää myöhemmin, ehkä jo viikkokuvien yhteydessä. Nyt on nimet annettu ja viikkokuvista näet kuka on kuka. Surullisin mielin lähetimme matkaan sateenkaaren tuolle puolen ORIGINELLIN, joka sairastui pääsiäisenä, Originelliltä ei puuttunut lämpöä, rakkautta, ja huolenpitoa mutta tämä ei auttanut ja niin jouduimme eläinlääkärin kanssa tekemään raskaan päätöksen kun elinmahdollisuuksia ei enää ollut. Nyt on Originellin hyvä olla ilman tuskia. Hän nukkui pois 25.3.08 ollen joukossamme 2.5viikkoa. Muuten täällä pikku Joikhut vipeltävät jo kovasti ja ovat kasvaneet. Viikkokuvat tulossa loppuviikosta.  Pentueesta on vapaana uros Onnenonkija, joka kaipaa omia rakastavia ihmisiään. Sijoituspentuni tästä pentueesta on Oiva-Otus , joka menee Lolan perheeseen. Oiva-Otus saa siis tulevaisuudessa oman sivun sukutaulut sivulle. Onnenonkija sai myös oman kodin ja perheen ja nyt kaikki pentuset ovat lähteneet omiin koteihinsa. Oiva-Otuksesta tuli Inez, hänestä voit lukea lähiaikoina tietoja omalta sivulta joka löytyy sukutaulut sivuilta. 

Lolan pennut 1vk ikäisinä >>> 
Lolan pennut 2vk ikäisinä >>>                     
Lolan pennut 3vk ikäisinä >>>
                          
Lolan pennut 4vk ikäisinä >>>
          
Lolan pennut 5vk ikäisinä >>>
             
Lolan pennut 6vk ikäisinä >>>
 
Lolan pennut 7vk ikäisinä >>>
   

Lolan pennut vuorokauden vanhoina