11.3.2008 SYNTYI DINAN PENTU

Päivän valon näki vihdoin ja viimein piinallisen odotuksen jälkeen Dinan ,Nappisilmän poika ja kuten uumoiltiinkin jo aikaisemmin ultran tulos oli sittenkin oikein yksi niitä vain oli , vaikka välillä mietittiin kahta. Pentu on musta uros ja nimeltään Villi-Joikhu Ainokainen, jonka jo päätin aikaisemmin. Ilman lääkärin apua asia ei sujunut, mutta nyt voivat Dina sekä Ainokainen hyvin. Tämän urospennun osalle kaavailen tulevaisuudessa siitosoikeutta , kun pentu on kauan toivomastani yhdistelmästä ja kun niitä on vain yksi niin sitäkin arvokkaampi. Topakka poika tuntuu olevan. Pentu on tällähetkellä vielä vapaa. Ainokainen luovutetaan tunnistusmerkittynä sirulla kuten kaikki muutkin ja luovutus ajankohta on 29.4.2008 . Ainokaisestakin tulee aikanaan viikkokuvia ja tietoa tähän uutiseen. Ainokainen kaipaa vielä sitä omaa kotiaan ja rakastavaa perhettään. Mielellään Etelä-Suomen alueelta. Ainokainen on nyt saanut kodin ja oman perheen. 

Yhteystietoni löytyvät sivuiltani , jos olet kiinnostunut omasta JOIKHUSTASI , soittele niin jutellaan lisää.  

Dinan pentu 1vk ikäisenä >>>
Dinan pentu 2vk ikäisenä >>> 
Dinan pentu 3vk ikäisenä >>> 
Dinan pentu 4vk ikäisenä >>>
 
Dinan pentu 5vk ikäisenä >>>
 
Dinan pentu 6vk ikäisenä >>>
 
Dinan pentu 7vk ikäisenä >>>
  

Dinan pentu vuorokauden ikäisenä