UNNAN PENNUT SYNTYIVÄT 5.5.2008

Unna pyöräytti keväiseen auringon paisteeseen kuusi pentua , neljä narttua ja kaksi urosta. Synnytys sujui hyvin ja ennätyksellisen nopeasti olivat pennut maailmassa. Taisi Unna tehdä Joikhujen ennätyksen. Emä ja pennut voivat hyvin. Unna on esimerkillinen mamma , hoitaa hyvin ja on erittäin tarkka ja siisti. Kaksi parkkia narttua ja kaksi mustaa merkeillä sekä pojat mustia merkeillä, on tällä kertaa värivalikoima. Pentujen luovutus on heti Juhannuksen jälkeen 23.6.08 ja pennut  luovutetaan tunnistusmerkittyinä.  Minulla siintelee mielessäni edelleen yhden nartun pitäminen kotona, Unna on ihana koira ja isukki Kipinä on mahtava ja ihastuttava , eli jos minulla olisi joskus uros niin se olisi varmasti Kipinän kaltainen.  Viikkokuvat päivittyvät tähän ajallaan , annetaan pentujen ensin kasvaa . Nimiä en ole miettinyt , mutta ajatus tästä kehittyi Unnan nopean synnytyksen puitteissa, se oli nopea , joten pentuset ovat Superia. Sen tiedän nyt , että jokaisen pennun nimi alkaa Super ja sitten jotain, joka vielä on avoinna. Ehkä se tässä viikon aikana kehittyy tämä nimipolitiikkakin. Jäädäänpä siis odottelemaan viikkokuvia. Kiitos Nina Parviaiselle eli Unnan sijoitusmammalle apukätilönä olemisesta,sekä muustakin avusta.  Super-poppoolle on nimet annettu ja ne näet viikkokuva linkistä. Kaikki Unnan pennut ovat varattuja. Jos sinua kiinnostaa oma Joikhu niin kurkista suunnitelmia 2008 uutista , juoksuja odotellaan nartuille Taapanterin Annille sekä Villi-Joikhu Malli-Mantalle. 

Unna ja pennut. Pennut vajaan vuorokauden ikäisinä.                                  


Unnan pennut 1vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 2vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 3vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 4vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 5vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 6vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 7vk ikäisenä >>>