PENTUJA ODOTETTAVISSA 8.5.2008 UNNA JA KIPINÄ

Vihdoinkin kaiken odottelun jälkeen onnistui. Unnalla meni juoksu ohi viime vuonna ja nyt se odotettu pentue on tulossa. Unnasta saat tietoa sukutaulut sivulta, jossa Unnalla on oma sivu. Pentueen isä Filiokus Kipinä valloitti minut heti kun tutustuin siihen. Herra Kipinä on avoin , ystävällinen ja valloittava persoona, jonka ehdottomasti halusin pentueen isäksi. Kipinä siis osaa hurmaamisen taidon. Unna on käynyt ultrassa ja siellä ne paaperot näkyivät , lääkäri laski niitä heti kuusi pentua , eli ihan kivasti. Odotus jatkuu ja uutisiin tulee tieto heti kun pennut ovat syntyneet. Pentueesta pidän yhden nartun , sijoitan tai pidän kotona kasvamassa sen sitten näyttää aika. Pennut luovutetaan sirutettuina ja noin luovutus on Juhannuksen tienoilla , joka tarkentuu kun pentujen syntymäpäivä on tiedossa. 

Samejäntans Unna lonkat A silmät, polvet terveet                                  

.


Filiokus Kipinä lonkat A, silmät terveet