LILLIN JA FEDJAN PENNUT OVAT SYNTYNEET 15.9.2008

Lilli synnytti yön tunteina maailmaan 8 uutta Villi-Joikhua. Synnytys meni hyvin ja suht nopeastikin, olihan tämä jo tuttua Lillille edelliseltä kerralta. Tuttu pesä ja tutut kuviot. Pentuja tuli siis kaikkiaan 8 , viisi narttua ja kolme urosta. Nartut ovat mustia vaalein merkein yhtä lukuunottamatta,joka on parkki merkeillä. Urokset ovat kaikki mustia merkeillä. Tulevatko väritykseltään isäänsä jää nähtäväksi tulevaisuudessa. Pentueesta sijoitan nartun , jolla on jo kotikin valmiina. Kaikki pentuset tunnistusmerkitään mikrosirulla ennen luovutusta joka on 3.11.08. Kerroin aikaisemmin ,että tämä pentue on unelma pentue ja sijoitusnarttuni nimi tuleekin olemaan Villi-Joikhu Unelma. Tästä tulevat pentujen nimet. Jälleen tulee aikanaan viikkokuvat tähän uutiseen josta voi seurata pentujen kasvua ja myös siinä yhteydessä nimetkin selviävät, ehkä jo ensi viikolla. Kuvassa pennut vajaan vuorokauden vanhoina. Jos sinua kiinnostaa oma Joikhu tästä yhdistelmästä, niin ota yhteyttä. Vapaana 2 urosta ja 2 narttua. Nyt ovat nimet selvillä , vaikka ei ihan vielä ole varmaa kuka on kukin, mutta viikkokuvissa on jo jotain nimiäkin selvillä. Pentujen nimet ovat: nartut Ulvova Mimmi, Uneksija, Uskomaton Onni, Unikeiju,sekä Unelma urokset ovat jo kaikki nimetyt ja ovat: Urhomieli, Urhea Heppu ja Uskollinen Kamu. Pentueesta vapaana uros URHOMIELI. Vielä ei kaikkien narttujen nimet ole selvillä kun valintani Unelmasta on vielä auki. Nyt kaikki nimet ovat selvillä ja minun valintani on selvillä. Unelma on siis sijoitusnarttuni.   Urhomielikin on nyt löytänyt kodin, joten kaikki pennut ovat varattuja. Kaikki pentuset ovat lähteneet omiin koteihinsa, paitsi Unikeiju vielä odottelee 8viikon ikää kun pitkä matka Saksaan odottaa. Unikeiju pääsee perheeseen, jolla on hevostila ja tulevaisuus näyttää onko Unikeijusta paimeneksi.


Lillin pennut 1vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 2vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 3vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 4vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 5vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 6vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 7vk ikäisenä >>>