PENTU-UUTISIA, ODOTETTAVISSA PENTUJA NANALLE JA VANJALLE

Nana, Taapanterin Anni on astutettu uroksella Puurattaren Eldrig kutsumanimeltään Vanja., joka on 4vuotias koiraherra. Näyttelystä saanut EH:n.  Nanan sivun löydät sukutaulusivulta missä on lisää tietoa, Nanalla on näyttelystä ERI sekä hyvä menestys Katselmuksissa. Sulho Vanja on ensikertalainen pentupuuhissa mutta tulee isäänsä Fedjaan. Kosio menoin kuten isänsäkin suoritti Vanja tutustumisensa Nanaan. Molemmat osapuolet joikhasivat siis ulvoivat toisilleen joten se oli rakkautta varmasti ensisilmäyksellä. Vanja on luonteeltaan toimeen tuleva ja kiltti , omaa oman päänsä vaikka sitä nöyryyttäkin löytyy ja tämä täydentää mielestäni Nanan hiukan topakkaa luonnetta. Kaikin puolin pariskunta näytti sopusuhtaiselta ja toivottavasti ultra neljän viikon päästä näyttää positiivisen tuloksen. Siitä sitten tieto tänne aikanaan. Pentujen laskettu syntymäaika on 15.10.2008 ja pennut luovutetaan mikrosirutettuina kuten ennenkin. Tästäkin pentueesta sijoitan nartun , joka vielä etsii kotia. Jos olet kiinnostunut sijoitusnartusta niin ota yhteyttä.  Nana kävi ultrassa 9.9.08 ja tulos hyvin positiivinen, siellä näkyi 7 pentua. Pentujen nimiskaalakin alkaa ajatuksissa olla, kun pariskunta oli niin rakastunut,että nämä ovat varmasti Rakkauden hedelmiä, eli tämä pentue on Rakkaus -pentue.  Rakkauden Hedelmä onkin jonkin pentusen nimi ja tulevaisuus näyttää mitä jatkossa seuraa. Vielä siis odotusta ja kun pennut ovat syntyneet tulee siitä tieto uutisiin. 

Puurattaren Eldrig, Vanja, Lonkat A/B silmät, polvet terveet  Kuva:Mervi Salonen 

Taapanterin Anni ,Nana Lonkat B ,silmät ja polvet terveet