SIITOKSEEN TARJOTAAN

Molemmat mukavat herrat ovat tarjolla siitokseen. Pessi kävi hiljattain näyttelyssä ja tässä arvostelu: ”Oikea koko ja mittasuhteet. Tarvitsisi enemmän massaa kylkiin. Silmät voisivat olla tummemmat. Etuosa voisi olla voimakkaampi liikkeessä ja seisoessa. Selän linja voisi olla voimakkaampi. Voimakkaat kulmaukset takana. Turkki hyvässä kunnossa ja siinä paljon brindleä. Hyvä luonne ja esiintyminen.”Tästä siis Pessille tulos EH. Onnea Pessille ja Tytille. Molempien koirien sukutaustasta kerron mielelläni ja tiedustella poikia voi omistajalta Tytti Saloselta. p.040-7478352. Pojat asuvat Naantalissa.   Kuvat: Tytti Salonen.

Siitokseen tarjotaan Villi-Joihu Bestmanni , Pessi Lonkat B, silmät ok, polvet ok. Näyttelytulos EH. 

Siitokseen tarjotaan Villi-Joikhu Ihmemies Pyry,  Lonkat A,silmät ok , polvet ok. Näyttelytulos H.