PENTUSUUNNITELMIA VUODELLE 2008

Lähitulevaisuuden pentusuunnitelmia on kahdelle nartulle, Taapanterin Annille sekä Villi-Joikhu Malli-Mantalle. Molemmat nartut on tarkoitus astuttaa lähitulevaisuudessa, eli tässä juoksuja odotellen, kesän aikana. Taapanterin Annin , Nanan sivun löydät sukutaulusivulta, Malli-Mantasta eli Nanista löydät kuvia katselmus uutisista. Nani ei ole sijoitusnarttuni , mutta astutetaan ja tulee pentuilemaan tänne. Nani on edesmenneen rakkaan Dibimme tytör. Uros valinnoista , Taapanterin Annille on suunniteltu urosta parkkia herraa Millanun – Isoronttia ja Nanin sulho on vielä hiukan auki. Valinnoissani pyrin siihen, että pariskunta täydentäisi toisiaan ja luonne on minulle tärkeä asia. Kun asiat varmistuvat tulee siitä tietoa tänne uutisiin. Näiden narttujen jälkeen on vuorossa Joulun Tähti,Aiku ,Riski-Tyttö eli Pupu sekä uudestaan tulossa Villi-Joikhu Kauan Toivottu. Lilli. Lillin sulho on oma kasvattini Villi-Joikhu Tehopakkaus. Myös Aikulle saatan kaavailla omaa kasvattiani sulhoksi. Suunnitelmat asettuvat siten miten juoksut tulevat , mutta pentuja on siis tulossa eri yhdistelmistä. Jos sinua kiinnostaa oma Joikhu niin ota yhteyttä. Jokaisesta pentueesta sijoitan nartun , joten sijoituskotejakin tarvitaan. Soittele niin jutellaan lisää.  Kaikista näistä nartuista löydät tietoa sukutaulut sivulta.