PÄIVÄ JAALAN NÄYTTELYSSÄ

Jaalan näyttelyssä 15.11.2008 kävivät Joikhut: Elegantti, Nappisilmä , Extrajätkä, sekä Elinvoima. Dina vanha konkari ja nuorten luokassa painivat sisarukset. Tuomarina toimi Esko Salkonen. Kaikki saivat erittäin hyvän arvostelun ja myös hyvät tulokset. Tässä Elinvoiman Lulun arvostelu: ” Keskikokoinen, oikeat mittasuhteet. Hyvä nartun pää. Tiivis runko. Hyvät raajat. Tuuhea hyvä häntä. Musta turkki ruskein merkein. Hyvä luonne ja liikkeet.” Tulos nuort. lk. ERI . Veli Extrajätkä sai nuort. lk. EH  ja tässä arvostelu: ” Keskikokoista suurempi. Oikeat mittasuhteet. Hyvämuotoinen pää, ruskeat silmät. Hyvät korvat ja kaula. Keskimittainen runko. Hyvät raajat. Reidelle kaartuva häntä. Turkki musta , keskipitkä, vaaleat merkit. Hyvä liikunta ja luonne. ” Dina sai avo.EH ja Dani sai nuort. lk.ERI. Dinan ja Danin arvostelun löydät sukutaulusivuilta.  Extrajätkä eli Elmo on myös tutkittu ja nyt hyvä näyttelytuloskin, joten Elmo odottelisi vaikka morsiamia tulevaisuudessa. Yllätys minulle oli kun näiden tulosten myötä toteutui sitten KASVATTAJA LUOKKA,sijoituimme kolmanneksi ja iloinen olin kun Tuomari piti näitä paimensukuisia ystäviämme erinomaisina koirina ja tästä tuli myös kunniapalkinto KP. Kiitos kaikille, Anne, Mikko ja Elmo. Minna , Marko ja Lulu mukavasta päivästä. Ohessa kuva tästä nelikosta. Kuva Marko Ukkola.