SAMEJÄNTANS UNNA JA VILLI-JOIKHU IHMEMIES , PENTUJA ODOTETAAN

Unna ja Pyry siis saivat toisensa. Onnistunut astutus ja nyt odotellaan tuloksia. Unnasta löydät oman sivun sukutaulut sivulta ja jälkeläiset ovat Unnalle toiset. Näyttelystä on Varaserti ja myös katselmus menestystä on ollut. Unna on myös käynyt silmätarkastuksessa uudestaan ja silmät todettu terveiksi. Lisää tietoa siis löydät Unnan omilta sivuilta. Sulho Pyry Villi-Joikhu Ihmemies on oma kasvattini, jolla on myös yhdet jälkeläiset. Pyry on valloittava uros ,joka on kehittynyt edukseen. Nyt ikää on reilut 3v. Tätä yhdistelmää olen miettinyt jo kauan ja nyt oli sen ajankohta. Yhdistelmä on hyvin eritaustainen. Pyrystä on uutis sivulla myös toinen kuva ja uutinen siitokseen tarjotaan ja sieltä uutisesta löytyvästä linkistä pääset Pyryn omille kotisivuille, josta löydät tietoa herrasta enemmän. Pyry asuu Turussa toisen kasvattini kanssa. Pentujen odotettu syntymä aika on 7.2.2010 ja Unna tulee käymään ultrassa vuoden vaihteen jälkeen ja siitä ultratuloksesta tulee tieto tähän uutiseen. Ainakin juoksun ajankohta oli oikea ja astutus onnistui, siitä päätellen voi tulostakin odotella. UNNA KÄVI ULTRASSA 4.1.10 JA TULOS OLI KAIKKIEN MIELIKSI POSITIIVINEN. SIELLÄ NÄKYI 4 PENTUA JA NYT JATKETAAN ODOTTAMISTA. KUN PENNUT OVAT SYNTYNEET , TULEE SIITÄ SITTEN TIETO TÄHÄN UUTISEEN. 

Samejäntans Unna Lonkat A/A silmät ok ja polvet ok. 

Villi-Joikhu Ihmemies, Pyry Lonkat A/A silmät ok ja polvet ok.