VILLI-JOIKHU PIKKU-MUSTA, DOORAA MUISTAEN

Doora oli elänyt elämänsä tähän saakka ihan terveenä ja nyt 14.5 vuoden vanhana vaivat lisääntyivät ja pahenivat edelleen. Lääkärissä käynti varmisti, mistä Dooran vaivat ja kivut johtuivat. Dooralla todettiin pernassa iso kasvain, joka jo painoi sisäelimiä ja mitään ei voitu tehdä Dooran parantamiseksi, lisäksi vanhalla rouvalla oli korkea ikä. Surullisin ja raskain mielin lääkärin kanssa tehtiin päätös Dooran lähettämisestä taivaan kotiin, jotta Doora pääsisi kivuistaan ja näin ikiuneen Dibin, Donnan ja Danin seuraksi.  Doora nukkui 18.3.2010 ikiuneen omalla pihalla mamman syliin kaikkien läheisten läsnäollessa, raikkaan talvi-ilman tuulettaessa nenää ja kevät auringon säteiden saatellessa Dooraa matkaan. Doora oli hoitajakoira joka hoiti aina ja kaiken , rakasti pentuja ja hoiti isommatkin kuten Deisin ruokkimalla oksentaen sille aterian vielä nytkin. Doora rakasti myös talvea ja mitä kovempi pakkanen tykkäsi Doora kelliä pihalla tassut taivasta kohden. Doora oli erittäin kiltti ja ei koskaan elämänsä aikana sanonut mitään kellekkään vaan kärsivällisesti kohtasi kaiken vaikka joku olisi sille murahdellut. Doora oli myös esimerkillinen emähahmo kaikille pennuille niin omilleen kuin muillekin ja sitkeästi Doora hoitikin kaikki. Nautti hoitamisesta ja mikään johtaja koira Doora ei ollut koskaan vaan antoi sen tehtävän Dinalle.  Näin koko lauma toivottaa Dooralle hyvää matkaa sinne sateenkaaren tuolle puolen missä on varmasti paljon hoidettavia niin isoja kuin pentujakin nyt on sinun hyvä olla vailla kipua ja tuskaista oloa. Doora oli myös ensimmäinen koira , joka ensimmäisestä pentueestani jäi kotiin kasvamaan. Nyt elät meidän kaikkien muistoissa kultaisena koirana, joka myös opetti meille monia asioita. Sinua Doora syvästi kaivaten Ansku, Seppo , Dina , Dixi ja Deisi