UNNAN JA PYRYN PENNUT OVAT SYNTYNEET 5.2.2010

Vihdoin pitkä odotus palkittiin kun Unnan ja Pyryn pennut näkivät päivänvalon. Unna ei ollut nyt tälläkertaa super nopea kuten viimekerralla,vaan aikaa kului yli vuorokausi syntymän ihmeeseen. Kun niin pitkä aika on kulunut eikä pentuja kuulu, lähden yleensä lääkäriin tarkistuttamaan emän , että kaikki on kunnossa. Niin nytkin aika varattiin illalla Eläinlääkäri asema Herttaan ja niin lähdettiin matkaan. Seppo kuskina, Nina sekä minä kera Unnan kohti Herttaa. Automatka olikin niin mukava, että Unnan synnytys käynnistyi autossa, matkaa oli kuitenkin 62km suunta joten jatkettiin perille asti ja niin pennut kaikki syntyivät Hertan takahuoneessa luonnollisesti ilman vaikeuksia, olivat vain antaneet odottaa itseään. Unna itse oli rauhallinen, tiesi mistä on kyse. Ensimmäinen musta tyttö syntyi ja se kävi nisään kiinni sellaisella innolla ja tarmokkuudella että tuli mieleen PIRTTIHIRMU täti jostain vanhasta Justiina elokuvasta. Seuraava tyttö syntyi ja kun kaikki pentuset olivat pirteitä pirpanoita on tämän tytön nimi PIRTEÄPIMU, seuraavaksi syntyi kaunis soopeli poika , joka on kuin kultainen kimpale kaiken mustan keskellä ja sai nimekseen PRAMEAPOJU, viimeinen poika syntyi, kooltaan pienin mutta pirteä pentu ja kun koirista on kyse niin kaikki ovat ihmisen parhaita ystäviä joten tämä poika on sitten PARASKAVERI.  Kotiin tultuamme Unna pääsi tuttuun pentulaatikkoon ja päiväpeittomme sai uuden tärkeän tehtävän olla pentupesän katto. Viimekerralla kun kattoa ei ollut Unna kantoi pentuja sängyn alle ja nyt Unna on tyytyväinen hämyisessä pesässään. Nimetkin tulivat nopeasti tälläkertaa ja viikkokuvista näet sitten jo hiukan miltä ne näyttävät.  Pentujen luovutus on ajankohtainen 26.3.2010. Kaikki Unnan pennut ovat varattuja.  Viikkokuvat tulevat tähän uutiseen viikottain pentujen kasvaessa. PENNUT OVAT NYT LÄHTENEET MAAILMALLE OMIIN KOTEIHIN JA TÄÄLTÄ TOIVOTELLAAN JOIKHUILTA ONNEA KAIKILLE ELÄMÄN VARRELLE, PIMULLE ON TULOSSA SUKUTAULUT SIVULLE OMA SIVU. 

Kuvassa Unnan pennut vuorokauden vanhana

Unnan pennut 1vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 2vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 3vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 4vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 5vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 6vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 7vk ikäisenä >>>