PENTUJA ODOTETAAN INEZILLE JA PYRYLLE

Toinen yllättäjä juoksujen suhteen oli Inez, Villi-Joikhu Oiva-Otus, jonka piti saada juoksu vasta Heinäkuussa, mutta toisin kävi, juoksu tupsahti nyt ja eikun sitten sulhon luo. Sulhoksi olin valinnut Tiitiäisen Börrin , joka on myös vanhempi koiraherra ja yhdet jälkeläiset omaava. Inezille nämä ovat ensimmäiset ja Inez on sijoitusnarttuni , joka tulee sitten aikanaan tänne pentutouhuihin. Astutus onnistui ja matka Lahteen ei ollut turha, tietysti ultra tulosta sitten odotellen ,joka on Heinäkuun loppupuolella ja siitä tulee tulos tähän uutiseen. Inez on menestynyt Katselmuksissa ja virallisissa näyttelyissä ja on vilkas koiraneiti ja Pyry taasen rauhallisen harkitseva koira. Pari mielestäni täydentää hyvin toisiaan. Niin luonteensa kuin rakenteensa puolestakin. Astutuksen puolesta siis pentutilaus tehty ja sen puolesta tulosta voidaan odotella. Inezistä on oma sivu sukutaulut sivulla , josta voit taustoja tutkia tarkemmin. Pentueesta sijoitan yhden nartun , ja sijoitus perhettä etsitään, jos se on sinun ajatuksissasi niin ota yhteyttä. Pentujen laskettu syntymäaika on 30.8.2010. INEZ KÄVI ULTRASSA 26.7.2010 JA TULOS ON POSITIIVINEN , PENTUJA NÄKYI SIELLÄ KUUSI. NARTTUPENNULLE ON HAUSSA SIJOITUS PERHE. 

Villi-Joikhu Oiva-Otus, Inez Lonkat A/A, Polvet ja silmät terveet ja kyynärät 0/0

Tiitiäisen Börri, Pyry Lonkat A/A ja Silmät terveet.