TULOSSA JOIKHUILLE PENTU REPPULILTA

Olen jo vuosia sitten varannut narttupennun Mirja Siljanderilta Reppulin kennelistä, josta myös oli kennelini kantanarttu Reppulin Belladonna. Donna oli erinomainen koira , viisas ja terve ja loi hyvän pohjan jatkolle ja kasvatustyölleni. Myös aikanaan kun tulin Paimensukuisten koirien piiriin , Mirjalla ihastuin koiraan Risukarhin Sirma, joka teki minuun lähtemättömän vaikutuksen kaikin puolin. Nyt pentu ,jonka olen varannut on yhdistelmästä Isä:Kylkimyyryn Travis Bickle lonkat B/C kyynärät 0/0 polvet 0/0 ja silmät terveet ja emä on Reppulin Sir-Luin lonkat B/B kyynärät 0/1 polvet 0/0 ja silmät terveet. Kutsumanimeltään Siru, joka on Risukarhin Sirman tyttärentytär. Kaikkia koiria ei voi pitää tietenkään omassa taloudessa vaikka kuinka haluaisi , joten sijoitan tämän koiran sijoitusperheeseen. Pikku pallero siis etsii omaa rakastavaa perhettään ja samalla sitä sijoituskotia.Sirun pennut syntyivät 1.7.2010 ja ovat luovutuksessa alk. 19.8.2010. Jos sinua kiinnostaa Sirun pentu , niin ota yhteyttä ja keskutellaan lisää. Ohessa kuva ,missä pentuset ovat juuri syntyneet ja mamma Siru huolehtii pienokaisista. Kuvan on ottanut Mirja Siljander. Tähän uutiseen tulee aikanaan lisää tietoa pennun kasvusta kunhan sen aika tulee. PENNULLE ON LÖYTYNYT OMA RAKASTAVA PERHE , pentu on saanut nimekseen Mette ja ajallaan oma sivu tulossa.