DIXIN JA LEEVIN PENNUT OVAT SYNTYNEET 30.7.2010

Dixi aloitti synnytyksen jo hyvissä ajoin ja minä jouduin rukkaamaan kesälomaanikin töissä , jotta pentuset saadaan maailmaan. Odotus venyi ennätyspitkäksi kun aikaa kului melkein kaksi päivää tarkalleen 43tuntia , ennenkuin supistukset käynnistyivät. Sitä ennen oli minun huoleni kasvanut kasvamistaan kun mitään ei lämmönlaskusta huolimatta ruvennut tapahtumaan. Käytiin lääkärissä Espoossa tarkistamassa että kaikki on kunnossa. Röntgenissä näkyi 6 pentua ja Dixin kalkkipitoisuus veressä oli alarajalla , joten tästä asia varmasti kiikasti. Kalkkia annettiin suoneen ja sitten kotiin odottelemaan. Odottavan aika on tunnetusti pitkä , ja minä varasin kuitenkin illaksi uuden ajan varmuudeksi lääkäriin nyt Helsinkiin el.lääkäri as. Herttaan. Mitään ei kuulunut. Lähdettiin sitten kohti Herttaa ja Helsinkiä illalla ja kuinka ollakaan, supistukset alkoivat juuri kun Hertta jo häämötti, soitin lääkärille että tehtiin vain tälläinen kunniakierros Helsinkiin ja kurvaillaan kotiin takaisin. Ensimmäinen pentu syntyi autossa. Nimiskaala lähti tästä ja se onkin sitten MAILMANMATKAAJA, synnytys kotona meni hyvin ja suht rivakasti. Syntyi 6 pentua, joista 5 narttua ja 1 uros. Yksi parkinvärinen narttu oli kuitenkin pieni ja heiveröinen ja alusta asti oli selvää, että hän ei ehkä selviä elämään. Kaikki teimme mitä voimme ja kun jouduin viikonlopuksi töihin , tuli meille Nina ,  Dixin emän Unnan mamma , meidän ikioma pentujen hoitaja, joka on aina ollut valmis auttamaan ja mitenkä olisinkaan selvinnyt ilman Ninaa, KIITOS isolla K:lla. Tästä huolimatta ei meidän vallassa ollut pienen elämän jatko, vaan pentu nukkui ikiuneen 1.8.2010 hän saatteli maailman matkalle sisaruksensa ja sai nimekseen TAIVASMATKAAJA, muistoissa hän nyt elää. Nimet tulivat tälläkertaa nopeasti, loput pennut ovat nimeltään MUTKATONOTUS, MALLIKASKULKIJA, MAMMAMIA JA MAKEAMUSSUKKA.

Nyt Dixi hoitaa viittä pentuaan siis 4 narttua ja yhtä urosta. Pennuista tulee viikkokuvat aikanaan tähän uutiseen ja silloin selviää kuka on kukin noista pennuista. Luovutus pennuilla on 17.9.2010 kun ovat täyttäneet 7 viikkoa. Sijoitusperhe on löytynyt omalle nartulleni , kaikki pennut ovat varattuja. Dixin pentuset ovat nyt lähteneet maailmalle ja Mammamia lähti Saksaan ,Unikeijun kaveriksi. 

Dixi ja pennut, kuvissa pennut ovat 3 päivän vanhoja.

Dixin pennut 1vk ikäisenä >>>
Dixin pennut 2vk ikäisenä >>>
Dixin pennut 3vk ikäisenä >>>
Dixin pennut 4vk ikäisenä >>>
Dixin pennut 5vk ikäisenä >>>
Dixin pennut 6vk ikäisenä >>>
Dixin pennut 7vk ikäisenä >>>