KASVATTEJA NÄYTTELYSSÄ MÄNTSÄLÄSSÄ

Joukko koiria ihmisineen matkasi Mäntsälän viralliseen näyttelyyn 17.7.2010 erittäin kuumana kesäpäivänä. Hellettä piisasi todella ja jännittikin miten kaikki koirat pärjäävät paksun turkkinsa kanssa siinä kuumuudessa. Kentällä ei kauheasti varjoa ollut paitsi reunoilla puiden alla ja sinne suunnistimme mekin. Tuomarina oli Irlantilainen herra Sean Knight. Mukana porukassa oli sijoitusnarttuni Villi-Joikhu Unelma , Unna , Villi-Joikhu Viimerutistus Peppi, Villi-Joikhu Rakkaudenkaipuu Bee ja sekä Deisi ja Dina ja kasvattini Villi-Joikhu Rakkauden Runo Miska , Villi-Joikhu Extrajätkä Elmo ja Villi-Joikhu Elinvoima Lulu . Ohessa kuva koko porukasta siis 8 koiran joukko. Tässä hiukan arvosteluita: Uroksissa Nuorten luokassa oli Miska Rakkauden Runo ” Erittäin hyvä. Hyvä pää ja kulmaukset. Hyvä etuosa. Liikkuu hieman ahtaasti takaa. Tarvitsee harjoitusta näyttelyihin. ” NUO/EH /1  Avo uroksissa Extrajätkä Elmo jonka arvostelu tässä: ” Erittäin hyvä. Hyvä pää ja silmät. Hieman suorat etukulmaukset. Hyvät jalat ja luusto. Liikkuu takaa ahtaasti. ” AVO EH /3. Sitten tuli nartut ja Juniori luokassa oli Deisi ja Peppi. Heidän arvostelut voit lukea heidän omilta sivuilta mutta sijoituksia tuli. Deisi sai ERI ja Peppi sai EH. Sijoitukset olivat luokassa Deisi 3:s ja Peppi 4:s. Nuorissa nartuissa oli Bee ja Unna joiden arvostelut voit myös lukea heidän omilta sivuiltaan , mutta luokassaan sijoittui Unna neljänneksi. Avo nartuissa oli Villi-Joikhu Elinvoima Lulu ja sai EH:N tässä Lulun arvostelu: ” Erittäin hyvä . Hyvä pää ja silmät. Suorat etukulmaukset. Hyvä purenta. Tarvitsee rauhallisemmat liikkeet.”

Veteraaneissa oli Dina joka sai myös EH:N ja arvostelun voit lukea hänen omilta sivuilta Dina voitti luokkansa. 

Kasvattajaluokka toteutui ja siihen piti koiria valita , joka olikin vaikea valinta. Joukossa oli mukana Peppi , Deisi , Elmo ja Lulu. Tässä kasvattajaluokan arvostelu: ”Ryhmä ei ole aivan yhtenäinen, Joku on parempi kuin toinen. Turkkia on toisella enemmän kuin toisella. ” KASVATTAJALUOKAN EH/1 . Olin todella tyytyväinen päivästä ja niin oli kaikki muutkin. Kasvattajaluokalla sai koiria näitä ihania Paimensukuisia näytille ja kun mukana oli 8 koiraa ja 7 koiraa sai EH:N JA YKSI ERI:N voi olla todella tyytyväinen. Kotiin paluu sujui hyvin , päivä oli väsyttävä kuumuudesta johtuen , mutta mitään ongelmia ei kenelläkään ollut ja me ihmiset olimme varautuneet siihen hyvin. Kiitos kaikille mukavasta päivästä.  

Kuvassa: Oik. laidasta Elmo ja Anne istuu, Bee ja Joanna, Lulu ja Minna, Miska ja Mervi, Dina ja Milja Peppi ja Jukka sekä Deisi ja Unna , minä keskellä.