UUSIA SUUNNITELMIA VUODELLE 2011

Vuosi vaihtuu pian ja uudet pentusuunnitelmat. Lähitulevaisuudessa miten sitten juoksut tulevat on suunnitteilla 3 pentuetta. Nartuille VILLI-JOIKHU UNELMA , VILLI-JOIKHU RAKKAUDENKAIPUU JA VILLI-JOIKHU YKSIAINOA.  Jokaisesta nartusta löydät oman sivun tietoineen sukutaulut sivulta.  Yhdistelmä VILLI-JOIKHU UNELMA , UNNA & TAAPANTERIN YOONAS on mielenkiintoinen ja Yoonasta yritin käyttää aikanaan Aikulle mutta ei kantavaksi tullut millään. Josko nyt olisi Unelma unelmoinut Yoonaksesta. Toivottavasti. Pari täydentää toisiansa ja Yoonaksesta löydät kuvan ja tietoa uutisista koskien Aikun pentusuunnitelmia. Yoonas on 13v koiraherra, mutta viriili edelleen ja toivon todella astutuksen onnistuvan. Toivottavasti Unelma olisi enne siitä. Unnalle odotellaan juoksua alkavaksi Marraskuussa 2010 toivottavasti tulee ajallaan. Varalla neidille on LIEHKUN KORVENKAIKU, KURU. Astutus -uutiset tulevat tähän uutis-sivulle kunhan tiedetään enemmän. 

VILLI-JOIKHU RAKKAUDENKAIPUU,BEE & VILLI-JOIKHU EXTRAJÄTKÄ on myös yhdistelmä , jossa parit ovat eritaustaisia. Pidän itse E-pentuetta onnistuneena ja siksi haluan käyttää Elmoa , joka on edesmenneen Danin veli joka jäi täysin käyttämättä. Elmo on pentueen ainoa uros ja omaa hyvän paimenvietin ja on muutenkin mieleeni. Varauros on vielä Beelle hakusessa , mutta toivon, että homma luonnistuu ja pentuja tulee. Beelle odotellaan juoksua aivan loppuvuodesta. Joulukuussa. 

VILLI-JOIKHU YKSIAINOA & KUKKIPUUN BARRU , tätä olen odottanut. Aida yritettiin astuttaa toisella uroksella kesällä kun Barru juuri juoksun aikaan lomaili pitkän matkan päässä , mutta asia ei silloin onnistunut ja tuottanut tulosta. Ehkä Aida odotteli Velmua ja toivotaan, että asia luonnistuu nyt ja pentuja tulee. Itse olen jo pitkään tätä yhdistelmää ajatellut ja koska Aidan lonkat ovat C/D niin Velmu on itse A lonkkainen samoin Velmun sukutaustakin. Aidan astutusta puoltaa sekin , että Aidan isä Tuisku kuoli jääden auton alle eikä täten tee jälkeläisiä koskaan ja Aida on nimensä mukaisesti kaikella tavalla se YKSIAINOA. Minulle kallisarvoinen koiruus kun, Dinasta ei ole käytettävissä enää muita narttuja kun Aikukaan ei tullut kantavaksi. Aidan juoksua odotellaan keväällä Maaliskuussa. 

Pareilla, jotka olen valinnut on niin luonteet kuin rakenteet toisiansa täydentäviä ja kaikki urokset ovat tietty mieleisiäni ja hyviä paimensukuisedustajia.  Toivottavasti juoksut tulevat kuten odotellaan ja kaikesta tulee tieto uutisiin. Jos olet jostain kiinnostunut , niin ota yhteyttä niin jutellaan. Jokaisesta pentueesta sijoitan jatkoon nartun.